De verhuizing veliep gladjes en was in ruim zes uur voorbij. De verhuizers denken mee, passen zich snel aan en zijn voorzichtig met de spullen. En ze zijn ook reuze sterk.
Supersnel netjes zorgvuldig behulpzaam!
Wat een topteam! Deze verhuizers maakten van onze verhuizing een feestje. Ze waren stipt, super efficiënt en gingen met zorg om met al onze spullen. Zelfs zware of lastige items waren geen enkel probleem. Bovendien waren ze ontzettend vriendelijk en hielden de sfeer luchtig en gezellig. Als je op zoek bent naar verhuizers die stress uit handen nemen, zijn dit de mensen die je zoekt. Dikke aanrader!
Met enige spanning uitgekeken naar deze (tijdelijke) verhuizing. Dat een adviseur een paar weken van tevoren al langs kwam gaf vertrouwen. De uitvoering was professioneel en vriendelijk. Een probleem achteraf (doos onvindbaar) werd snel afgehandeld. Over een jaar gaan we terug naar onze gerenoveerde woning, met de Wit,
Accuraat, punctueel, enthousiast, voorzichtig en professioneel. Gewoon goed, niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste. Wel de vriendelijkste. Of je het nu over de mensen aan de telefoon hebt, in het magazijn of die de verhuizing uitvoeren. Allemaal even fijn, van A tot Z, goed geregeld. Twee verhuizingen tegelijk (woningruil), één stop (zelfde gebouw), en gewoon rustig, heel rustig en toch super snel. Je zou het bijna, gewoon nog eens doen.
Verhuizing is goed verlopen alles op tijd en alles goed aangekomen, en hele vriendelijke en beleefde medewerkers! Kortom een top verhuizing
Wij hebben Fa de Wit meerdere malen ingeschakeld voor verhuizingen en je wordt heel blij van deze mannen die je inboedel komen verhuizen. Enorm behulpzaam, goed humeur, vakkundig en snel. Tot de volgende verhuizing graag.
Efficiënt, uiterst zorgvuldig, hoog tempo, vriendelijk.
Ik had De Wit een paar jaar geleden leren kennen toen een andere verhuizer de mist in ging. Daarom vertrouwde ik erop dat ze mijn nieuwe verhuizing aan zouden kunnen. Dat vertrouwen werd niet beschaamd. Aardige en deskundige mensen die tevoren ook al steeds klaar stonden om kleine hindernissen te boven te komen.
Het was heel fijn om dit uit te besteden. Ze hebben veel ervaring en gingen zorgvuldig met mijn spullen om. Hierdoor verliep mijn verhuizing zonder stress en zorgen en was ik daarnaast ook snel verhuisd.
Ontzorgd op stressvolle dag
Ze doen gewoon wat ze beloven top bedrijf
vanaf het eerste moment had ik gevoel dat de die mannen dit graag voor ons deden, heel bereidwillig en zelfs bereid in fotosessies mee te werken. We hoefden zelf niets te sjouwen. 'wij kunnen en wij kunnen dat ook beter', dat proefde.
Alles is netjes verlopen. De verhuizers waren uiterst behulpzaam, efficiënt en ook nog creatief ze hebben mijn cactussen goed en veilig verpakt. Al mijn planten zijn onbeschadigd op hun nieuwe adres aangekomen. Wat naar mijn mening een uitdagende klus zou zijn. ze hebben ook dingen wat ik zelf vergeten was in te pakken snel in reserve dozen gestopt.
The team arrived on time, worked efficiently, carefully and smoothly and were a joy to work with
Een uitstekende verhuisservice die we hebben ingehuurd voor onze 'internationale' verhuizing van Amsterdam naar Amersfoort. Een aantal weken voor de verhuizing werden de verhuisdozen en tape al netjes bij ons bezorgd, zodat we rustig konden inpakken. Tussendoor hadden we wat vragen, zoals: hoe moeten we het matras inpakken? En moet ons bureau ook uit elkaar? Telefonisch is altijd snel en heel aardig gereageerd. Op de verhuisdag zelf hebben de verhuizers ons compleet ontzorgd. Ze gingen snel maar zorgvuldig te werk. Al onze spullen zijn zonder schade overgekomen en ook ons nieuwe huis is zonder krassen deze spannende dag doorgekomen. We zijn nu een week verder en alle verhuisdozen zijn ook alweer netjes opgehaald. Heel erg bedankt!
Voorzichtige en gezellige verhuizers. Vakmensen.
Er wordt snel en netjes gereageerd. Verhuizing ging super-snel en kundig. Heel tevreden mee.
Enthousiaste werknemers, alles voor de klant is het normaal.....
Zeer goed team.
zie boven
Prettig in de omgang, op tijd, vakkundig
Prettig communicerende, mensen, aanpakkers met humor. Zeer ondersteunend dus. Precies wat je nodig hebt in zo'n chaotische tijd.
In één woord: prima! :-)
Archangelkade 43