Vakwerk van de bovenste plank
Goed bereikbaar. Snelle reactie op aanvullende wensen. Komt afspraken goed na.
Verhuizing ging perfect. Alles goed voor elkaar. Oplossingsgericht. Mail contact kon iets beter. Duurde een paar dagen voordat ik antwoord kreeg. Ik beveel Nobbe verhuizing zeker aan..
Nobbe Verhuizing heeft uitstekend werk geleverd vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering en de afronding. De firma Nobbe heeft meegedacht over de meest geschikte verhuis oplossing, was flexibel in de planning en uitvoering en heeft ons uitstekend geholpen met de hele verhuizing. Op basis van onze positieve ervaringen met de verhuizing hebben we ook een deel van onze inboedel bij Nobbe verhuizing in opslag en verwachten dezelfde kwaliteit en service.
Hendrik doet er alles aan om je met de verhuizing te ontzorgen. Hij is vlot, betrouwbaar en alles is elke keer dik in orde.
Verhuizing is prima verlopen. Ik heb zelf meegeholpen.
Proffesionele verhuizing en vriendelijk en behulpzaam team
De inzet van Nobbe Verhuizingen B.V. is ons erg goed bevallen. Deze verhuizer biedt maatwerk en denkt goed mee. Hij komt afspraken goed na.
gewoon goed
Bijzonder relax, zeer professioneel, erg meedenkend, en ook nog eens snel. Beter wordt het niet!
We hebben al vaker met Nobbe verhuisd , en ook nu is alles weer geweldig gegaan , dank daarvoor !
verhuizing is goed gegaan
Offerte was snel gemaakt en was ook in staat op heel korte termijn ons te helpen verhuizen
Nobbe is een ervaren en professionele verhuizer. Maakt goede inschattingen van wat nodig is, qua materiaal. Werkt alleen, als het kan, met personeel als het moet. Qua communicatie zou het soms iets scherper kunnen.
Mijn boedel moest opgeslagen worden in de containers van Nobbe. De communicatie hierover was heel duidelijk. Maar we waren verbaasd hoe snel en vakkundig alles in de containers gezet werd. Binnen een uur was alles klaar. Duidelijke uitleg en snelle reactie op mijn vragen. Het geeft een gerust gevoel
uitstekend en professioneel verhuisbedrijf
Eerlijke prijs, keurige afhandeling. Doen hun uiterste best om de verhuizing naar wens te laten te verlopen.
verwachte hulp naar zeer tevredenheid uitgevoerd
Zeer behulpzaam met (de) monteren meubels en zeer vakkundig en snel alles voor elkaar.
Kundig en aardig personeel, ze wilden alles doen
Uitstekend.
Nobbe verhuizingen is deskundige en correct verhuisbedrijf. Voorgesprek voor de offerte was direct al de doorslag van dit bedrijf. Plezierig in omgang
Nobbe heeft duidelijk veel ervaring met het verhuizen. De medewerkers hebben ieder hun eigen taak en werken volgens een vast patroon. Alles word apart verpakt in speciale hoezen voor de stoelen, was machines, schilderijen etc. Op de nieuwe locatie word alles in de juiste ruimte en op de goede plek gezet. Volgende keer zou ik weer deze Vriendelijke verhuizers weer nemen
Nobbe heeft onze oude alleenstaande tante verhuisd, die van een vrijstaande bungalow naar een aanleun appartement is gegaan. Er was van te voren niets ingepakt of voorbereid, maar binnen anderhalve dag zat zij volledig ingericht in haar nieuwe huisje! Er werd hard gewerkt, meegedacht, flexibel, ze waren goed op elkaar ingewerkt en gingen rustig en gestaag door. Zonder Nobbe hadden wij zeker zitten tobben en hadden we dit niet zo voor elkaar gekregen.
Hij was stipt op tijd aanwezig. Wist precies hoe hij bepaalde dingen moest demonteren. Hij had voldoende goed gereedschap en andere hulpmiddelen. Het was verbazingwekkend hoe snel hij alles in de auto had en later weer op de bestemde plaats in elkaar had gezet.
Olde Staphorst 2 4
7944HW Meppel
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.