Mijn eerste ervaring met een verhuisbedrijf. Dit is zo goed bevallen dat ik het echt zou aanraden. Ik hoefde zelf echt helemaal niets te doen. Alles werd me uit handen genomen. De verhuizers waren leuke spontane jongens die goed werk hebben verricht. Ben er echt blij mee!
Nette jongen harde werkers. Netjes naar klanten en stralen plezier uit in hun werk
Correcte jonge mannen die zorgvuldig met je spullen omgaan en goed overleggen hoe je e.e.a. gedaan wilt hebben. Top!
Zeer positieve ervaring
Verhuizen zoals je dit graag wilt: duidelijk, praktisch, snel. Vlotte aanpakkers en een top chauffeur.
De afspraak was op het laadt vervelend, maar de uitvoering was perfect. Kan het aanbevelen bij een ander.
Zie boven
Na aanvankelijk enige problemen in de communicatie is uiteindelijk alles prima verlopen.
goede service en kwaliteit en vooral vriendelijkheid
Verhuizing van onze moeder van Zwolle naar Bussum is echt perfect gegaan. Komen eerst met je alles doornemen en brengen dan een offerte uit en ze houden zich daar ook aan, ook zijn het zeer gemotiveerde en vriendelijk personen. Klein vraagje als ze dit ook evt willen doen maar ook daar geen problemen mee en ze doen het zo voor je. Nemen veel uit onze handen. Zeer vriendelijke aan de telefoon als ze nog ergens een vraag over.
Op een prettige wijze is de offerte gemaakt en duidelijk uitgewerkt. Dozen brengen en kisten voor open haard hout is goed gegaan. De verhuisdag zelf is zeer goed verlopen, waarbij de medewerkers hard, maar secuur werken en ondersteunen bij spullen demonteren (als dat onverwacht blijkt nodig te zijn) en te monteren. Kortom, goed verhuisbedrijf! Deze beveel ik zeker aan.
Netjes en verstand van zaken.
Het inladen ging vlot met tussendoor grapjes. Het uitladen met een andere club en deze mannen zeurden niet omdat het zo vroeg en ver was. Nadat zij klaar waren hebben ze nog geluncht bij mij. Ook werd er gelachen met verhalen. Jullie hebben een mooie club. Mag je trots op zijn !!
Heb als zeer positief en medewerkers die kennis van zaken hadden ervaren.
In het team waren een aantal jonge verhuizers maar ook zij verstonden het werk. In het hele proces was er 1 glas gebroken en dat wijt ik dan aan mijn eigen inpakkunst.
Alles perfect geregeld. Een ervaren kracht met 3 jonge mannen die allemaal snel precies en hard werkte. Kortom zo is verhuizen bijna een leuke hobby :)
Kundige mensen, die ook open staan voor aanwijzingen . Harde werkers met goed inzicht van beladen en uitladen. Aanbevelingen: kwaliteit controle op diensten :inpakpapier vergeten en diverse smerigere en beschadigde verhuisdozen met oude labels van klanten.
Goede service, vriendelijk en goede prijs kwaliteit.
Meer dan 100% tevreden
Correcte offerte, goed verhaal, er werd naar ons geluisterd en de verhuizers waren gezellig, vakkundig!
Hoofdvaart 31
7701JE Dedemsvaart