Persoonlijke service & snelle levering met een grote smile :-))

Wij maken al jaren gebruik van MV Kantoorartikelen tot zeer grote tevredenheid: zeer ruim assortiment, snelle levering en zeer scherp geprijsd. Kan ik een bepaald artikel niet (snel genoeg) vinden op de site, dan is een kort mailtje/belletje voldoende en de altijd vrolijke Desiree en haar team weet precies waar ik naar op zoek ben. De bestelling wordt altijd goed en netjes verpakt bezorgd; en de levering is al de volgende dag!

Prima bedrijf

Prima bedrijf omdat we erg snel en goed geholpen worden, de volgende dag vaak al in huis, vriendelijke dames, kortom: helemaal tevreden.

altijd perfect geholpen

Als ik iets nodig heb en het niet online kan vinden, weet ik dat ik telefonisch super geholpen word. Zelf bij het vergeten van een artikel wordt er niet moeilijk gedaan en kan het later nog toegevoegd worden.

Uitstekende service en kwaliteit

Wij zijn al sinds 2010 vaste afnemer bij MV Kantoorartikelen. Altijd uitstekend geholpen en zeer vriendelijke mensen. Vandaag besteld morgen in huis is bij MV zeker van toepassing! Wij raden daarom iedereen aan om bij MV Kantoorartikelen te bestellen. Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist B.V.

Geweldige service!

Wordt altijd vriendelijk en goed geholpen Snelle leveringen Goede service

Super service

Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant van MV Kantoor. Zij hebben een ruim assortiment, hanteren scherpe prijzen, zorgen voor een snelle levering, zijn ontzettend klantvriendelijk en we hebben een fijne communicatie. Ik kan MV Kantoor iedereen aanbevelen.

• Kennis/Vakmanschap*

Zeer klantvriendelijk bedrijf met geweldige service

Op de website zijn de meeste artikelen wel te vinden, toch zit er soms iets bij wat net niet voldoet. Bij telefonische contact wordt de telefoon snel beantwoord en zijn altijd vriendelijk! Vaak hetzelfde aanspreek punt, dat is erg prettig. Altijd bereid op je helpen of een ander product ter vergelijking aan te wijzen. Goed service en snelle levering!

Betrouwbare lokale klantgerichte leverancier

Betreft een Betrouwbare lokale klantgerichte leverancier Welke met een klein deskundig team graag meedenkt en waar service nog een vanzelfsprekendheid is.

• Kennis/Vakmanschap*

Snel en hulpvaardig met correcte prijzen

Het is een fijn bedrijf, waar de meeste artikelen op voorraad liggen en de prijzen concurrerend zijn. Mocht ik een vraag hebben, dan wordt er meegedacht aan een oplossing.

• Kennis/Vakmanschap*

snelle service vriendelijk contact en afspraak is afspraak.

prima bedrijf zekerbeen aanrader.

• Kennis/Vakmanschap*

fijn bedrijf met leuke mensen, alles word snel geregeld

geen comentaar

• Kennis/Vakmanschap*

zeer klantvriendelijk bedrijf met perfecte service

Een zeer prettig bedrijf waar je alles voor kantoorartikelen kunt bestellen. Een zeer snelle service en een uitermate vriendelijk dame die je aan de telefoon hiermee helpt. Zeer aan te bevelen

• Kennis/Vakmanschap*

korte lijnen, prima service.

Fijn bedrijf. Vriendelijke medewerkers die je met raad en daad willen bijstaan om het juiste product te krijgen. De site is overzichtelijk en makkelijk te hanteren. Iets niet te vinden, een belletje of mailtje en er worden prima alternatieven aangeboden.

• Kennis/Vakmanschap*

een topbedrijf waar een klant met alle egards wordt behandeld.

Mijn ervaring met MV kantoren is ontzetten goed. Als ik een vraag heb wat betreft een artikel dan krijg ik heel snel en vakkundig antwoordt. Er wordt heel veel moeite voor je gedaan. Een klant winnen kan iedereen, maar een klant behouden daar scoort MV super in.

Altijd snel en meedenkend

snelle levering en erg flexibel hoe je besteld, mail, website, telefonisch. Denken mee.

Oude Arnhemseweg 23

3702BA Zeist