5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende leverancier voor alle kantoorbenodigdheden. Gemakkelijk te bestellen op de site en een zeer snelle levering. Als iets niet op voorraad is wordt er meteen gebeld om te overleggen. Oók als iets niet op de site staat wordt geprobeerd om het gewenste artikel te leveren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Romijn Office Supply heeft een zeer uitgebreid assortiment, een prima prijs/kwaliteitverhouding, levert snel en staat bij vragen altijd klaar. Hierom zouden wij Romijn Office Supply zeker aanbevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over Romijn Office Supply. Ze leveren snel en zijn flexibel. Als het voorkomt dat een product niet op voorraad is, wordt er gebeld en een alternatief voorgesteld.

Woudlaan 27

2719 JJ Zoetermeer

Over Romijn Office Supply

Romijn Office Supply, uw kantoorspecialist en totaalleverancier in kantoorartikelen! Bij ons kunt u terecht voor alles wat u op uw kantoor nodig heeft: van koffie tot bureaustoelen en van nietmachines tot kantoormachines en tonercartridges. Wij zorgen ervoor dat u met gemak kunt bestellen in zo min mogelijk tijd. Wij kunnen zelfs de bestelling voor u klaarzetten in uw account. Romijn Office Supply: ontzorgt uw medewerkers en verzorgt alles voor uw kantoor en magazijn door onze unieke persoonlijke aandacht. We bieden u gemak én voordeel. In de praktijk overtreffen wij hiermee steeds weer de verwachtingen van onze klanten. Voor u verrassend en voor ons vanzelfsprekend.