Prima bedrijf

Fijn bedrijf om mee samen te werken, Goede service en snelle levertijd.

• Kennis/Vakmanschap

Gewoon goede service, precies wat je van een vaste relatie mag verwachten!

Onze jarenlange ervaring met Bruinsma is gewoon goed. Een prima en betrouwbare en deskundige partner voor alles wat er bij het kantoor komt kijken.

• Kennis/Vakmanschap

Het is altijd fijn zaken doen met Bruinsma!

Wij zijn al jaren klant bij Bruinsma en hebben dit altijd als prettig ervaren! Goede en snelle communicatie en tevens vriendelijk personeel dat met je meedenkt.

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.

• Kennis/Vakmanschap

Snelle service, meedenkend en flexibel

Bruinsma is al jaren onze partner voor printers, copiers en kantoorartikelen. En dit tot 100% tevredenheid. Bruinsma en het Nationaal Exameninstituut passen uitstekend bij elkaar. Peinzen er dan ook niet over om naar een ander te gaan en hopen nog jaren van de diensten van Bruinsma gebruik te kunnen maken.

• Kennis/Vakmanschap

Fijne communicatie, goede producten, snelle acties

Fijne communicatie, goede producten, snelle acties, fijne webshop

• Kennis/Vakmanschap

Gewoon ouderwets, ze doen wat je mag verwachten.

Al jarenlang ben ik een zeer tevreden klant. Het personeel is stuk voor stuk vriendelijk en fatsoenlijk, ook begrijpen ze snel wat de bedoeling is en denken ze mee om een goede oplossing te vinden. Soms vind ik de prijs fors, maar eerlijk is eerlijk, ik heb bijna nooit problemen. En als er een probleem is, dan lossen ze dat soepel op. Gewoon ouderwets: Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.

Prima bedrijf

Bruinsma Kantoor Efficiency is een prima bedrijf. We hebben te maken met zowel de kantoorbenodigdheden als de ICT/printer ondersteuning. Kantoorbenodigdheden zijn divers, keuze genoeg en meestal de volgende dag al geleverd. ICT ondersteuning is prima geregeld, wat fijn is dat ze al vanaf 7.30 uur bereikbaar zijn zodat we bij eventuele opstartproblemen dan al kunnen bellen. Af en toe duurt het iets langer voordat er een oplossing is maar er wordt net zo lang gezocht totdat het is opgelost!

• Kennis/Vakmanschap

Uitstekende service en levertijden!

Alles wat je besteld wordt (normaal gesproken) altijd de volgende dag geleverd, mocht een artikel niet aanwezig zijn, dan wordt je altijd gebeld door een vriendelijke medewerkster, die je een alternatief artikel (normaal een duurder artikel) voor dezelfde prijs aanbied, en deze wordt dan direct meegestuurd. kortom, uitstekende service en zeer snel geleverd!

• Kennis/Vakmanschap

veel kennis, korte lijnen snelle levering.

Gemakkelijke site, goede service

De website is gemakkelijk te gebruiken. En het mooie is, wanneer je voor een bepaald bedrag besteld, je een pot drop krijgt.

Betrouwbare partner

Al jaren een betrouwbare partner voor onze it

• Kennis/Vakmanschap

Goede ervaring met de aanschaf van meubilair

Prettig contact en ze hebben voor mij een mooi ontwerp gemaakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies over de aanschaf van onze printer, stond er binnen een week. Geen poespas, prima.

• Totaal oordeel
  • Advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen met mijn vragen en heb het product gevonden dat ik zocht. Vriendelijke mensen

• Totaal oordeel
  • Advies

Stelling 10

7773 ND Hardenberg

Over Bruinsma Kantoor Efficiency

Wij zijn Bruinsma en wij zijn uw partner in fysieke en digitale werkomgevingen. Wij bieden comfort door onze ergonomische meubelen en zekerheid door onze veilige digitale werkomgevingen en razendsnelle support. Dit zorgt ervoor dat u het plezier in uw werk behoudt, waardoor u actief en gemotiveerd blijft gedurende de werkdag. Hierdoor wordt uw werk een plezierige onderbreking van de vrije tijd. U kunt bij ons terecht voor al uw kantoorbenodigdheden. Bent u op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting, kantoorartikelen, ICT-ondersteuning of een printoplossing? Als partner helpen wij u graag met een oplossing die bij uw organisatie past.