Ik werd heel goed geholpen bij aankoop, mijn aankoop vergissing werd ook prima behandeld, zodat ik uiteindelijk de juiste aankoop kon doen.
IK had de verkeerde agenda besteld. Na email keurig bericht terug en de goede agenda werd opgestuurd. In nadien gevoerd telefoongesprek uitermate vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Heerlijk dat er in deze internettijd nog persoonlijk contact met het bedrijfsleven mogelijk is.
Bestelling was gemakkelijk en de levering was precies op tijd
Artikel voldoet aan mijn verwachtingen en snel ontvangen
Ik kreeg het bestelde pak van 10 stuks A3 foam board snel en goed verpakt thuisbezorgd en werd steeds op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Bovendien was de website overzichtelijk en het bestelproces duidelijk.
ik wilde graag een gele agenda. Er was nog één exemplaar op voorraad. WErd direct voor mij weggelegd en de volgende dag had ik de agenda!
Keurig en snel
Als particulier doe ik ieder jaar een eenvoudige opdracht voor een klein bedrag en deze wordt evenzogoed zorgvuldig behandeld en verzorgd.
Ik vond wat ik zocht.
Snel geleverd. Iets gevonden waar ik nergens anders kon vinden.
Bestelde artikel bijna nergens te krijgen. Communicatie tijdens het hele proces van bestelling t/m levering ook prima in orde. Chapeau!
Printpapier in dozen supersnel geleverd, niet nodig om zelf te sjouwen. Altijd wat ik zoek aanwezig in de winkel voor kantoorartikelen. Aanbeveling ga daar eens shoppen voor leuke cadeaux. Goede service. Makkelijk parkeren auto of fiets.
Snelle levering, aanvullende zending correct afgehandeld
Top. Aan te raden
Niet alleen 'moet zijn' maar ook iedereen bij Dijkgraaf wil zijn. Ik ben een relatief kleine particulier en sprong altijd op de fiets om naar Dijkgraaf te gaan. Tegenwoordig ben ik moeilijk ter been, maar dat is voor hen geen punt. Alles wat ik bestel wordt snel en kosteloos (in Apeldoorn) bij mij aan de deur bezorgd door de meest vriendelijke eigen bezorgers. Al jaren op nummer 1 in mijn persoonlijke TOP 2000 Aller Tijden en daar kan zelfs Queen niet aan tippen.
Alles geweldig
Snelle levering van correct artikel
snelle levering en uitgebreid assortiment
Wij nemen kwetsbaar foamboard af van Dijkgraaf. Dat wordt door hun eigen koerier netjes en zonder butsen bezorgd. Klantenservice is bij hen ook keurig op orde, een heel fijne leverancier!
Goede service en snelle levering
Wat je ook nodig hebt voor op je werk, thuis of kantoor: het zeer brede assortiment geeft antwoord.
Goede stickers voor een nette prijs, ik gebruik er veel, dus staffelkorting was zeer welkom. Duidelijk gecommuniceerd dat ze iets later verstuurd zouden worden, en alsnog snel binnen. Netjes verpakt. Fijn.
1 x besteld bestelling snel geleverd
ze hebben wat ik zocht, op tijd verzonden en duidelijk gecommuniceerd
Prins Willem-Alexanderlaan 1423
7312 GB Apeldoorn
Wij verzorgen al ruim 50 jaar alles wat jouw bedrijf nodig heeft om plezierig en efficiënt te kunnen werken, op kantoor of thuis. Met ons brede assortiment en onze gespecialiseerde dienstverlening is geen vraag ons te gek. Wij staan voor ouderwets goede service en zetten net een stapje extra. Dit resulteert in veel tevreden klanten en een hoge klantbeoordeling. Ons team bestaat uit ruim 20 vaste medewerkers, die zich ieder hebben gespecialiseerd in hun eigen discipline. De broers Henk en Niel Dijkgraaf vormen samen de directie en leiden het bedrijf met bezieling en passie. Snel kunnen schakelen, persoonlijk contact en het brede aanbod aan producten en diensten is waar Dijkgraaf voor staat.