Ik had 2 grote tekenblokken, 2 A4 tekenboeken en een rol patroontekenpapier besteld met een totaalwaarde va n. 50 euro. De rol werd dubbelgevoiwen toegezonden, omdat ze dit formaat niet kunnen verzenden. Euh.. daar heb je gewoon verpakkingen voor, zie posterwinkels. Dat is gewoon willen besparen over de rug van de klant. En bij 1 van de A4 boeken was de kaft volledig vies en beschadigd, alsof er een auto overheen gereden had en bij de andere was achterin de omslagpagina volldig ingescheurd. Zo goedkoop zijn jullie niet, maar wel een ondermaatse service en kwaliteit. Jammer, hier bestel ik niet meer opnieuw.
Beste Giny, Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die je hebt gehad met je bestelling. We begrijpen volledig hoe frustrerend het moet zijn geweest om beschadigde items te ontvangen en de ongeschikte verzending van de rol patroontekenpapier. We erkennen de problemen die je hebt benoemd, en we willen je laten weten dat we dit uiterst serieus nemen. Dit is niet het niveau van service en kwaliteit dat we nastreven en we willen het graag rechtzetten. Om het goed te maken, zullen we de beschadigde items crediteren. Daarnaast hebben we maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat dit soort problemen niet meer zullen voorkomen. Helaas heb jij daar momenteel niks aan. We zijn oprecht dankbaar voor je feedback, want het stelt ons in staat om onze diensten te verbeteren. Nogmaals, onze welgemeende excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hopen dat je ons een tweede kans wilt geven en dat we de kans krijgen om je vertrouwen in ons bedrijf te herstellen. Met vriendelijke groet, Maarten
netjes verpakt en op tijd binnen gekregen. Maak volgende keer graag weer gebruik van jullie diensten
Goudeerlijke advisering
Een snelle verzending/correcte levering;
In het weekend besteld, maandagmorgen geleverd.
Vergissing in verkoopwebsite snel gefixt, daarna juiste product ontvangen
Top!
Fijne winkel met prettige medewerkers!
voldoet precies aan mijn bestelling
super service!
Bestelling binnen de voorziene tijd aangeleverd
Snel en keurig geleverd
——-
Geleverd zoals omschreven staat
Goed geregeld
Alle super, snel en professioneel! Prima!
Ik ben bang dat mijn zin hierboven te lang is geworden. Ik kan het niet meer lezen, hopelijk jullie wel. Hartelijke groeten.
Prima!
Blij dat we voor Dijkgraaf hebben gekozen. Uiteindelijk wint altijd de service het, ook nu weer. Allereerst een prima deal voor mooie kantoorinrichting, bureaus, tafels en toebehoren. Snelle levering, dat was prettig. Helaas hadden wij de ruimte van 1 kantoor niet helemaal goed ingeschat. Het bureau stond te dicht bij de tafel. Na enige twijfel toch maar gebeld met de vraag of het bureaublad kon worden geruild voor een 20 cm kortere variant, en wat denk je. Volle medewerking en meedenken, klant moet tevreden zijn, zo fijn! Nogmaals dank.
Goede en snelle service. Aardige verkopers. Behulpzaam. Zeker aanrader.
goede stoel en snel bezorgd
Duidelijke webshop Snelle afhandeling
Snelle levering uitstekende kwaliteit.
Snelle bezorging
Prins Willem-Alexanderlaan 1423
7312 GB Apeldoorn
Wij verzorgen al ruim 50 jaar alles wat jouw bedrijf nodig heeft om plezierig en efficiënt te kunnen werken, op kantoor of thuis. Met ons brede assortiment en onze gespecialiseerde dienstverlening is geen vraag ons te gek. Wij staan voor ouderwets goede service en zetten net een stapje extra. Dit resulteert in veel tevreden klanten en een hoge klantbeoordeling. Ons team bestaat uit ruim 20 vaste medewerkers, die zich ieder hebben gespecialiseerd in hun eigen discipline. De broers Henk en Niel Dijkgraaf vormen samen de directie en leiden het bedrijf met bezieling en passie. Snel kunnen schakelen, persoonlijk contact en het brede aanbod aan producten en diensten is waar Dijkgraaf voor staat.