De artikelen zijn makkelijk te vinden en er is voldoende keuze. snel geleverd.
Te kort klant om alles te kunnen beoordelen, tot nu toe zeer tevreden
Vriendelijke en behulpzame mensen waarvan je merkt dat ze tot iets extra's bereid zijn.
Meerkantoor heeft goede service, snel antwoord op vragen en snelle levering.
eerkantoor is heel klantvriendelijk, denkt mee en is zee behulpzaam.
Wij bestellen graag lokaal om de ondernemers in de Bollenstreek te steunen. In het begin nog even aftasten of de prijscondities in vergelijking met onze eerdere (landelijk) supplier niet te veel afweken, maar over alles is te praten zo ook over de prijzen. Bij vragen worden gelijk teruggebeld en wij vinden Meerkantoor een heel fijne partij.
Prettig contact, ken de mensen achter het bedrijf, voorheen klant bij Hedera
x
De stoel die ik wilde werd snel geleverd. Hulpvaardige, deskundige en vriendelijke medewerker bij aflevering.
No nonsens ,gewoon duidelijk en snelle leveringen
Snelle goede levering
Besteld en de volgende dag al in huis.
Mijn ervaring is dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat men goed bereikbaar is via de website chat, of via de telefoon. De prijzen zijn scherp en de aflevering gebeurt snel.
Snel geleverd . Vind ik ook een heel goed pluspunt. Bestelling nog niet gebruikt.
Er wordt goed advies gegeven over de diverse producten. Tevens heeft Meerkantoor scherpe prijzen en snelle bezorging.
Vakkundig en snelle serviceverlening
Komen afspraken na. Leveringen op tijd.
Kan alle benodigde zaken vinden en de levering is ook snel.
Prettig contact, snelle service, vriendelijke collega's
Wij zijn zeer tevreden. De site is duidelijk en jullie leveren snel. Klantenservice is top. Heb je iets verkeerd besteld geen probleem en het wordt snel opgelost.
Bij vragen of dingen die niet goed gaan, wordt er altijd adequaat, snel en goed gereageerd en worden zaken snel geregeld en afgewikkeld.
Snelle levering, toevoegen op een reeds ingelegde order, geen probleem. Goed verpakt. Verkeerd besteld materialen, geen enkele probleem, wordt omgeruild. Goede service
Positief, geen negatieve ervaringen
ik zou zeker dit kantoor aanbevelen aan anderen
Meer en Duin 38
2163HC Lisse
Bij Meerkantoor kunt u al meer dan 10 jaar terecht voor al uw kantoorbenodigdheden, van balpen tot een complete kantoorinrichting! Wij staan voor kennis, focus en persoonlijke aandacht. Ons zeer ruime assortiment omvat meer dan 40.000 artikelen, waaronder alle A-merken en een interessant huismerk dat zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs. Onze klanten weten wat ze willen. Transparantie, service en een eerlijk advies, online én offline! Daarom weten steeds meer bedrijven en organisaties hun weg te vinden naar Meerkantoor.