Bedankt voor het invullen van de beoordeling, één van onze medewerkers neemt binnenkort contact met u op om verbeteringen te bespreken.
wij zijn al 28 jaar een tevreden klant bij westrate dus dat zegt genoeg!
Wow we zijn er stil van, bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor deze mooie beoordeling, verbeteringen op de websites worden continue doorgevoerd.
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Heb goede ervaringen telefoniste zijn heel vriendelijk en behulpzaam
Fijne zaak waar alles te vinden is en is het er niet dan kan het in de meeste gevallen besteld worden. Goede voorlichting bij bijv. printer aankoop + de benodigde ondersteuning. Wij zijn dik tevreden!!!
Jullie zijn een prettig bedrijf om mee samen te werken, er is een goede voorraad en vriendelijk en kundig personeel. Als productie bedrijf lukt het ons niet om voor de bulk verpakkingsmaterialen zaken te doen, vanwege prijstechnische redenen!
Allereerst bedankt voor uw feedback! Aan de hand van de door u verstrekte verpakkingen gaan we een uiterst scherpe offerte voor u maken.
Prettig samenwerken en komt persoonlijk betrouwbaar over.
De hierboven gegeven beoordeling zegt voldoende toch? Prima bedrijf, waar ik altijd goed geholpen word en bestellingen snel worden geleverd.
Dankjewel Anja voor deze prachtige beoordeling!
Altijd prima geholpen. Wanneer ik er niet uit kom in de webshop en ik bel word ik vriendelijk te woord gestaan en nemen ze zonder problemen mijn bestelling telefonisch aan. Ook in de winkel fijn dat ik kan 'winkelen' en factuur per post naar kantoor wordt verzonden. Al met al heel klantvriendelijk! Vr. gr, Harriëtte
Wat een prachtige beoordeling, dankjewel!
Continue zijn we bezig met verbeteringen voor de webshop. Bedankt voor de waardevolle feedback.
Beste service, geode producten, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Stralen eenheid uit. Betrouwbaar. Plezierig lokaal. Aantal artikelen wat prijzig (m.n. in facilitaire zin - koffie/thee/schoonmaakart).
Bedankt voor de mooie beoordeling! Onze account manager heeft contact opgenomen en alles verloopt naar tevredenheid.
Ik bestelde altijd mijn kantoorartikelen bij Weststrate, maar ik vond het op ten duur te vaak voorkomen dat artikelen pas na een week geleverd werden omdat het bijvoorbeeld niet op voorraad was. Dit kwam zo ongeveer bij meer dan de helft van mijn bestellingen voor. Ook gebeurde het af en toe dat als 1 artikel van mijn bestelling niet op voorraad was, de hele bestelling pas verstuurd werd als het artikel wel op voorraad was. Soms was ik dan een week of langer aan het wachten op de andere spulletjes die ik ook nodig had. De doorslag om naar een andere kantoorartikelen leverancier over te stappen was toen ik een rood stempelkussen had besteld. Het duurde ten eerste weer een week voor ik het binnen had en toen was het ook nog de verkeerde kleur (blauw). Ik belde hiervoor naar het kantoor, kreeg hier een man aan de lijn en heb uitgelegd dat het de verkeerde kleur stempelkussen was. Helaas toonde hij weinig begrip en liet blijken dat dit ''mijn schuld'' geweest is omdat ik niet duidelijk genoeg geweest zou zijn en zij gewoon leveren wat ik bestel. Ik vind het erg vervelend dat hij deze conclusie trekt, want ik had ook nog eens telefonisch bij een andere collega van hem besteld, dus hij kan nooit geweten hebben dat ik absoluut de rode kleur niet besteld zou hebben. De medewerker liet dit allen op een zeer onvriendelijke manier overkomen op mij. Ik wist echt 100% zeker dat ik de rode kleur had besteld, dit stond ook in mijn aantekeningen. Uiteindelijk hebben ze het rode stempelkussen nog achteraan geleverd. Het feit dat de levertijden zeer lang zijn en ik die keer op een onvriendelijke manier behandeld ben, heeft mij de doorslag gegeven om te kiezen voor een andere leverancier. Ik ben nu erg tevreden. Ik word altijd netjes te woord gestaan en ben ook goedkoper uit. Ik moet wel zeggen dat ik door de dames van de receptie altijd netjes en vriendelijk geholpen ben.
Bedankt voor uw uitgebreide toelichting, het spijt ons dit te vernemen. Onze account manager John Provoost zal binnenkort contact opnemen.
Goed bedrijf , die goede oplossingen heeft voor kantoor en bedrijf.
Goede service!!
niet altijd begripvol voor situatie waar wij ons in bevinden als Stichting.
We proberen de stichting zo goed mogelijk van dienst te zijn.