Goede ervaringen. Alleen nu drie keer gebeld om een retourzending op te halen. Dat is het enige minpuntje
Excuses voor de vertraagde behandeling van een retour, ondertussen is dit opgelost. En kan er ook inmiddels digitaal een retour worden aangemeld via onze site, via https://www.weststrate.nl/service/retourneren/
Een minpuntje vind ik dat het regelmatig gebeurt dat een bestelling de ene dag (ruim op tijd) wordt besteld, maar deze dan toch niet de volgende dag wordt geleverd. Daar zou nog wat aan te verbeteren zijn. Verder zijn we tevreden.
Door het ruime assortiment is het bestellen erg prettig.De bestellingen worden vrij snel geleverd, soms kan het wel wat sneller. Voor de rest prima service
Telefonisch contact gehad, zoekfunctionaliteit is een manco. Hier wordt vanuit Weststrate hard aan gewerkt. Tevens werking favorietenlijst verder toegelicht.
Producten zijn lastig te vinden. 'vaste' artikelen die je besteld weet je te vinden maar een 'nieuw' artikel zoeken kost veel tijd. De omschrijving die je invult in de zoekbalk geeft soms heel veel resultaten die er eigenlijk niets mee te maken hebben.
Vriendelijke en hulpvaardig personeel bij order opname. Snelle levering en duidelijke paklijsten. Keurige uitstraling pand en omgeving.
altijd prettig contact, doen altijd alle moeite om zo goed mogelijk te helpen + evt. doorverwijzen.
Ik denk dat mijn beoordeling verder geen toelichting nodig heeft.
Een fijn bedrijf en erg klantvriendelijk