Ik ben zeer positief over de nette, accurate verzorging van onze interne verhuizing. Voor vragen/verzoekjes stond men open en men was zeer meedenkend en oplossingsgericht.
Aaan onze kant was de verhuizing en benodigde capaciteit die van Top Movers nodig was moeilijk in te schatten. Top Movers heeft op een fanatastische manier op "verassingen" aan onze kant ingesprongen. Kortom zeer tevreden in een moeilijk traject
Netjes afgehandeld.
Een zeer soepel verlopen verhuizing, waarin afspraken perfect zijn nagekomen met een pro-actieve houding.
Boudesteijn Verhuizers leveren elke keer goede kwaliteit. Bij een verhuizing kun je op Boudesteijn Verhuizers bouwen. Je weet dat het in goede handen is en goed komt.
Prettige samenwerking met projectleider, voormannen en de verhuisploeg. Er wordt meegedacht en netjes en hard doorgewerkt.
Over het algemeen positief. Enkel beoordeelt wat ik zelf kon waarnemen.
Kanaalweg 51
1948PL Beverwijk
Als u gaat verhuizen wilt u alles goed geregeld hebben. Het is dan ook zeker aan te raden een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Boudesteijn Verhuizers B.V. is een EPV gecertificeerd verhuisbedrijf en heeft jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Onze gekwalificeerde verhuisspecialisten zetten zich in voor de volle 100% en regelen voor u een zorgeloze verhuizing.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.