Er is geen sprake geweest van een echte opleverronde met 1 van de voormannen. Dit was in 1e instantie wel de insteek. De uiteindelijke oplevering is gedaan door Facilities. Opzich prima, maar had anders gekund.
verhuizing zeer soepel verlopen
Op al mijn vragen direct antwoord. Daarnaast een hele positief blijvende verhuis club die ondanks de vele uren vrolijk bleven. Super fijn!
Prettige sfeer, oplossingsgericht, geen gezeur, vriendelijk en vakbekwaam.
Alle aspecten waren heel positief. Ik zal Deudekom zeker aan vrienden en kennissen aanbevelen
Onze projectleider Raymond was super goed in het meedenken, stelde de juiste vragen en kon daardoor ook een goede offerte neerleggen. Bij een eerste twijfel van onze kant ("hoe kunnen jullie dat zo goedkoop en komen er dan niet achteraf kosten bij") werd er super gereageerd ("als wij zeggen dat we het binnen die tijd kunnen doen voor die prijs, dan gebeurt dat ook... mocht er onverhoopt langer tijd nodig zijn, dan kost dat jullie niets extra"). Het kwam ook uit binnen de tijd! De verhuizers zelf waren erg zorgvuldig en voorzichtig, terwijl ze toch lekker aan het doorwerken waren, echt efficient. Al met al een hele postieve ervaring met Deudekom en kan hen absoluut aanbevelen.
duidelijke offerte en uitleg, goed overleg voor en tijdens verhuizing van archief, snel en degelijk werk
Korte lijnen, hands on, volgens afspraak, snel reageren en inproviseren
Goede sfeer onderling bij de verhuizers en de chauffeur is een kei in het inpakken van de wagen
Uitstekende dienstverlener, denkt mee, komt afspraken na, efficiënt, kundig!
Deudekom & Raymond Park is een pretige partij om mee samen te werken. Ze nemen de verhuizing totaal uithanden en je hebt er geen omkijken meer na. Zal hun ook zeker bevelen bij anderen.
goed meedenken in complexe situatie. begrip voor veranderingen van de planning en flexibiliteit hierin
Sinds wij werken met Deudekom verhuizers moet ik zeggen dat het persoonlijk contact optimaal is, ze staan gelijk voor je klaar en werken oplossend gericht. Ik ben dik tevreden.
Geweldige verhuizing geweest. Verhuizers + materiaal mooi optijd, snel en op elkaar ingewerkt team.
Wij hebben meerdere verhuizingen met de fa Deudekom gedaan en zijn altijd zeer tevredengeweest.
Pro-actieve houding in het gehele verhuistraject, zowel voorbereiding, verhuizing als nazorg.
Service, duidelijkheid, aanpakkers en super strak geregeld! Zelfs de zwaartse dingen zijn vervoerd zonder slag of stoot(heb ik tenminste niets van gemerkt!)
Vooraf meegedacht over handigste oplossing. Tip voor verhuissheet. Alles volgens afspraak.
ik ben zeer blij met onze verhuizing, ik had goed contact met Jan Willem Franken, hij was altijd bereikbaar - heel fijn !!
Flexibiliteit, 100% betrouwbare afspraken/uitvoering, prettig personeel: respectvol, plezierig in de omgang. goed materiaal, goede communicatie!
Jan Willem Franken is een prima voorman. Heel goed mee te werken.
Industrieweg 35
1115 AD Duivendrecht
Deudekom – sinds 1874 – is een 5de generatie familiebedrijf, dat actief is in projectverhuizingen, particuliere verhuizingen, opslag en archiefbeheer. Al ruim 150 jaar dragen wij zorg voor andermans eigendommen. Flexibiliteit is het fundament onder onze organisatie, onze drijfveer telkens toch weer méér leveren dan klanten van ons verwachten. Elektrisch verhuizen vinden wij uit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen heel belangrijk.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.