Tot nu toe heb ik geen enkel probleem ervaren en zijn de voorbereidingen en verhuizingen allemaal goed verlopen.
Een zeer prettige samenwerking gehad tijdens de voorbereiding en uitvoering van een turnkey verhuizing. We zijn hierin echt ontzorgd! Een goede voorbereiding door de accountmanager en projectleider, waarin alle tijd werd genomen om zaken voor te bereiden. De uitvoering verliep vloeiend en we waren voor de geplande tijd klaar. Ook de nazorg, waarbij we nog te maken hadden met een schadegeval, werd netjes opgelost door De Haan. Kortom, je betaald wat, maar dan heb je ook echt wat! De Haan zullen we zeker aanbevelen.
Goede begeleiding door kantoor en Ab. Nette verhuizers, snelle werkers, goed meedenken en ook nog een beetje extra willen doen naar de klant.
De verhuizing werd goed uitgevoerd. De verhuizers waren deskundig en betrokken.
We hebben een prima en zeer vlot verlopen verhuizing gehad. De duidelijke instructies vooraf hebben ervoor gezorgd dat alles goed is ingepakt en gestickerd. Hierdoor stond alles vlot en snel op de juiste plaats. Verhuizers waren zeer vriendelijk en meedenkend.
Ik ben (zoals blijkt uit de beoordeling hierboven) zeer tevreden over de manier waarop De Haan verhuizingen de verhuizing voor Melanchthon Prinses Irene (per 1/8 Melanchthon Wilgenplaslaan) heeft verzorgd. De voorbereiding is prima verlopen. Het begon met een meneer die is komen opnemen en duidelijk wist waar hij het over had. Telefonisch goed overleg gehad met mevrouw Stolwijk over de voorbereidingen en tijdig een aantal documenten (o.a. instructie) ontvangen die handig zijn bij het maken van een draaiboek voor de verhuizing. De verhuizing heeft plaatsgevonden in twee dagen. De verhuizing zelf verliep professioneel. In het bijzonder ben ik heel tevreden over het gebruik van de speciale stukloop. Op die manier konden er geen problemen ontstaan met de vloeren. Het meeste contact tijdens de verhuisdagen heb ik gehad met Dennis (voorman), die zeer vriendelijk en prettig communiceerde (ook als we vanuit school onduidelijk waren geweest in de voorbereiding). Zijn manier van werken heb ik als heel professioneel ervaren. Ik wil De Haan verhuizingen dan ook duidelijk aanbevelen voor de kwaliteit die ze leveren. Met vriendelijke groet, André Eikenboom Adjunct-directeur Melanchthon Prinses Irene (Wilgenplaslaan)
Naast bovenstaande is de Haan snel in staat om aanpassingen in eerder afgegeven planning van opdrachtgever uit te voeren. Voorts wordt omgang met medewerkers van de Haan als prettig / fijn beoordeeld.
Prima verhuizing, alles ging vlot. Aardige verhuizers.
goed georganiseerd, voldoende informatie, prima samenwerking, goed geanticipeerd op onze gewenste wijzigingen
Het is een professioneel verhuisteam, die mede ook oog heeft m.b.t. onze doelgroep. Ook de "voorzorg" en "nazorg" is prima in orde. Er wordt pro-actief meegedacht om eventuele verbeterpunten aan te geven om de uiteindelijke verhuizing soepeler te laten verlopen. De samenwerking met Dennis en Mark als voormannen liep zeer soepel!!! Ook de tussentijdse communicatie met Liset, liep zeer vlot. Er werd zeer snel gereageerd op e-mails, en zelfs een dag voor de uiteindelijke verhuizing konden er nog schema's gewijzigd worden.
Zeer goede dienstverlening. 2 man verhuizers die een uitstekende job deden. En ook snel werkten.
Persoonlijke aandacht en klant vriendelijk.
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met de Haan verhuizingen. Ondanks dat het bij ons vandaan niet altijd goed geregeld was, pikte zij het goed op en waren erg bereid mee te denken. Deze samenwerking heeft er voor gezorgd dat het uiteindelijk zo soepel mogelijk ondanks de hobbels is gelopen.
Proactieve meedenken. Goede verhuisploeg. Soepel contact met projectleider.
Netjes op tijd, vriendelijk en behulpzaam.
Snel en accuraat. meedenkend.
De Haan is zeer flexibel en neemt goed de tijd om de vraag helder te krijgen en mee te bewegen met ons als klant.
Kort onze positieve punten: Pro-activiteit | Zorgvuldigheid | Vakkundigheid | Kwaliteit De Haan is een zeer klantvriendelijk bedrijf, die snel kan schakelen bij een verhuisverzoek, die met de klant meedenkt en de klantvraag kan vertalen in het leveren van een uitstekende dienstverlening!
Edisonweg 18
2952AD Alblasserdam
De Haan Projectverhuizingen is een gespecialiseerd verhuisbedrijf met zo'n 80 eigen medewerkers. Verhuizen doet ons familiebedrijf al sinds 1777. De Haan bezit het EPV keurmerk en voldoet hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van het verhuizen van organisaties. Dit garandeert dat De Haan in staat is om ieder type bedrijfsverhuizing uit te voeren van grootschalige en complexe verhuizingen van kantoren, bedrijven, musea, laboratoria en scholen tot kleine intensieve verhuizingen, zoals zorginstellingen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuizing en kunt u zich concentreren op alle andere zaken die komen kijken bij een nieuwe locatie.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.