Ging om kleine move die uiteindelijk gedurende de week vooraf werd opgeschakeld naar meerdere verhuisbewegingen. Holwerda schakelde prettig bij. Vooraf locaties bekeken. Op de dag zelf geen enkele klacht of mopperpunt terug gekregen. Da's in onze organisatie een dikke 8 waard :-)
gaat perfect het is dat ik standaard geen 10 geef want er zijn natuurlijk altijd kleine dingetjes die nog verbeterd kunnen worden kan ze niet bedenken maar toch
prima geregeld, alles, ook op korte termijn, goede prijs
Punctueel, netjes en zeer beleefd.
Zeer prettige, effectieve en efficiënte bedrijfsverhuizing meegemaakt afgelopen 20 december! In combinatie met een aantal collega's van Jan de Jong Topmovers heeft Holwerda Topmovers een super prestatie geleverd! nog onze excuses aan de mannen dat op het nieuwe adres de versnaperingen niet zijn geregeld!!!
Heren zijn op tijd en luisteren goed naar de wensen van de klant.
Goede afstemming en snelle reactie op vragen. Meedenken naar resultaatgerichte oplossingen.
prettige samenwerking tussen klant en verhuizers. erg flexibel en professioneel ingesteld .
Zowel met de accountmanager als met het uitvoerend personeel zeer tevreden.
Snel beschikbaar en zonder poespas de klus klaren
De verhuizing verliep snel, zorgvuldig en efficiënt
Zeer efficient verhuisteam, correct, snel en servicegericht.
Klantvriendelijk/ luisterd goed naar wensen van de klant. Wij zijn zeer tevrede hoe al de vehuizingen is gegaan Opmerking: administratie (factuur) kan ik geen beordeling geven, dit gaat buiten mijn om.
vlotte no-nonsense benadering. Duidelijk en geen verrassingen. Flexibel en pro-actief.
over het algemeen zeer goed verlopen. NACHON koos bewust voor low-budget oplossing; Holwerda heeft hier prima op ingespeeld.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Holwerda zoals uit de cijfers blijkt. Prijs/kwaliteit vind ik moeilijk beoordelen omdat ik geen ervaring heb met andere verhuisbedrijven.Na de offerte is wel twijfel geweest om Holwerda te nemen omdat deze duurder is dan offertes van andere bedrijven. Maar vooral gezien onze eerdere ervaringen hebben we toch voor Holwerda gekozen
Van begin tot het einde fijn samengewerkt met Top Movers.
De Steiger 139
1351 AM Almere-haven
Een verhuizing brengt veel stress met zich mee. U wilt dat alles goed verloopt, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe woning of pand. Schakel Holwerda Top Movers in voor een zorgeloze verhuizing. Wij kunnen de complete verhuizing regelen, maar ook alleen bepaalde onderdelen.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.