Ben uitermate tevreden en zal bij een eventuele verhuizing in de toekomst direct weer bij Meta Top Movers uitkomen. In mei 2013 hebben we een nieuw winkelpand betreden en zochten op zeer korte termijn een betrouwbare verhuizer. Meta Top Movers hebben met hun expertise en snelheid onze openingsdatum gered en hier zijn we ze zeer dankbaar voor! Kortom een zeer tevreden klant.
Wij zijn heel tevreden over het totale verloop van de verhuizing
Van begin tot eind alle afspraken perfect nagekomen. Zeer vriendelijke en behulpzame verhuizers, niks was ze teveel. Ons bedrijf is uitstekend verhuisd.
Op een zeer professionele wijze is ons bedrijf verhuisd
Snelle reactie. Deskundig personeel.
Samenwerking verloopt prima. Snel en efficient.
De verhuisinstructies kwamen pas na enkele keren telefonisch aandringen. De verhuizers hadden er duidelijk geen zin in.
Alles prima verlopen volgens afspraken.
Ik ben zelf meerdere keren verhuisd met Meta, particulier maar ook zakelijk. Elke verhuizing heb ik zeer fijn ervaren. Afspraken worden goed nagekomen, de service is goed en de verhuizers zijn vriendelijk, betrouwbaar en hebben ervaring. Dankzij Meta weet ik nu dat verhuizen helemaal niet stressvol hoeft te zijn, en dat er zorgvuldig om wordt gegaan met je eigendommen.
vriendelijk, snel, deskundig
Een zeer vakkundig team. Duidelijke communicatie en zorgvuldige omgang met spullen. Mannen zijn tevens bereid extra steentje bij te dragen. Ook als het gaat om tips en adviezen m.b.t. de verhuizing van spullen.
Professioneel personeel. Alles verliep prima
Snel, zorgvuldig, meedenken, flexibel! De verhuizing is goed verlopen.
Soepele verhuzing in record tempo zonder enige tegenslag ! Zeer vakkundige medewerkers en vakkundig uitgevoerd. Geen enkele opmerking te maken over het geleverde werk !
Alles nagekomen volgens afspraak, Ga zo door.
Ik heb diverse grote verhuisprojecten gedraaid met Meta. Zowel de eerste gesprekken met de accountmanager als de uitvoer met de verhuizers heb ik als zeer positief ervaren. Er heerst geen mentaliteit van 8 tot 5. Zonder probleem gingen we wel eens door tot 23.00uur. Ze verstaan hun vak en zien er goed gekleed uit. Ik ben altijd blij als ik met Meta kan samenwerken.Ook de financieële afhandeling verloopt snel en correct.
Goede uitvoering van geplande verhuisactivteiten
Ben dik tevreden over uitvoering van de verhuizing en begeleiding en advies die heb gehad.
Meta topmovers is een zeer deskundig bedrijf die de klant ontzorgt zodat zijn haar activiteiten ongestoord oor kunnen gaan
Flight Forum 3550
5657 DW Eindhoven
Een compacte bedrijfsverhuizing of een complexe kantoorverhuizing. Meta Top Movers kan elke verhuizing voor u verzorgen, onafhankelijk van de omvang en het volume. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een team van specialisten voor u samen, die uw bedrijfsverhuizing van het begin tot het einde zal begeleiden, coördineren en uitvoeren. U weet daardoor precies bij wie u terecht kunt met vragen of aanpassingen.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.