Dit was de derde bedrijfsverhuizing die voor ons werd gedaan en alle drie de keren waren echt fantastisch geregeld! Vooraf een bezoek om een inventarisatie te maken waarbij alles wordt doorgenomen. Op de verhuisdagen zelf een fantastische groep mannen die niet naar huis gaan voordat alles naar wens op zijn plek staat. En extra grote dank voor de afdeling planning; door een fout van onze kant bleek de verkeerde datum te zijn vastgelegd in de offerte. Totaal overheen gekeken en de heren stonden dan ook op de, voor ons verkeerde datum, voor de deur. In plaats van 'jammer, is je eigen fout' samen gekeken hoe we het konden oplossen en uiteindelijk door een fantastische puzzel van de planningsafdeling toch gelukt om op onze geplande datum te verhuizen. Dat is pas service en zeker niet vanzelfsprekend. Kortom; wij zijn een blije klant!
Onze verhuizing is heel goed verlopen door de hulp van PA van Rooyen Top Movers!
Uitstekende service, gemakkelijk en snel contact als er vragen of onduidelijkheden zijn. Ook op de verhuisdag sympathieke en vlotte communicatie met de verhuizers, maakte dat alles goed volgens planning verliep. Zeer tevreden!
Aflopen zomer heeft er een grote verhuizing plaatsgevonden op ons hoofdkantoor ter voorbereiding van een grote verbouwing. De verhuizing bestond uit allerlei aspecten zoals opslag, opkoper en IT specialisten. Over het algemeen is de verhuizing soepel verlopen en waar het minder soepel liep werd adequaat actie op ondernomen.
Van A tot Z denken ze met je mee. Of het nu gaat om dingen in de voorbereiding of als het verhuizen daadwerkelijk begint. De voorman was kundig en dacht mee in oplossingen als we ergens tegenaan liepen. Dit geldt ook voor de verhuizers. Ook kon er snel geschakeld worden met de projectleider, mocht het nodig zijn. Geen enkele verhuizing gaat vlekkeloos, maar wij zijn zeer tevreden over hoe alles is opgelost en de flexibiliteit van iedereen!
Ervaring met Topmovers is goed door pro-actieve houding en correcte afhandeling, zowel financieel als operationeel, van verhuizingen.
Klasse geregeld door de teams van PA van Rooyen en alles is super verlopen. Het team verhuizers waren erg tevreden met de gezamelijke voorbereiding getroffen waardoor het voor hun ook heel soepel is verlopen. Wij hebben als opdrachtgever wederom een hele fijne ervaring in de expertise, kennis, service and klantvriendelijkheid ervaren. Dit van toepassing aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt.
Van begin tot einde project neemt van Rooyen de opdracht serieus en pakken ze daarin een proactieve rol. In geval van wijzigingen of andersoortige situaties wordt er snel en kundig gecommuniceerd en geschakeld. De twee uitvoerders, Peter en Tom en de projectleider Patrick hebben hier een belangrijke rol in gespeed
Ik heb heel fijn samengewerkt met het gehele team van topmovers, het was vooral goed samenwerken met de voormannen. Het was een groot project maar ze hebben dit echt vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd.
We moesten plotseling binnen 5 weken ons bedrijf verhuizen van ca 100 man. P.A van Rooyen heeft erg goed geholpen met advies en het verhuizen. Ze werken snel, netjes en kundig en overleggen goed. Hierdoor verliep de verhuizing voorspoedig.
wij zijn geen groot bedrijf en toch helpen ze ook met de soms kleine klus. Maar ze hebben ook capaciteit voor het grote werk, wij zitten bij ze in de buurt (Uithoorn) en je ziet het professionele materiaal en vrachtauto's die ze hebben, geklimatiseerde bussen alsmede de enorme gebouwen. Prijzen zijn schappelijk.
Afspraak is afspraak, duidelijke communicatie en duidelijk naar de werkvloer gebracht. Gewoon heel goed.
meedenkend team,
Fijne mensen die pragmatisch meedenken en ook meedenken voor de portemonnee, heel fijn samengewerkt.
Je vragen kan snel even doormailen. Antwoord komt ook snel weer retour.
Snel met het leveren van de offertes en het inplannen van de werkzaamheden. Erg tevreden!
Snelle, ervaren en vakbekwame medewerkers.
De verhuisbakken werden tijdig geleverd en de hoeveelheid was goed in geschat. Het waren mooie stevige bakken. Doordat we de verhuizing onverwacht over het weekend heen moesten tillen, heeft het bedrijf zonder problemen alles omgezet. Het verhuis team was goed op elkaar ingesteld en de sfeer was heel prettig. Het waren allemaal leuke, sociale mannen, die een dienstbare opstelling hadden. Er was één bak gevallen, en de schade is keurig netjes vergoed zonder problemen.
P.A. van Rooyen kijkt denkt mee bij het verhuizen en kijkt naar wat nodig is. In de zorg is het belangrijk om een partij te hebben die flexibel is. Zowel van te voren als op de dag zelf, er komen altijd wel kleine dingen bij die wel of niet verhuisd moeten worden. Hele fijne partij om verhuizingen aan over te laten.
Voor de twee keer ingehuurd om ons kantoor te verhuizen en nu ook weer een prima service.
Wij doen al jaren zaken met P.A. van Rooyen Top Movers naar volle tevredenheid
Super team, dat geen moeite teveel was.
De twee personen die bij ons langskwamen waren superbekwaam, vriendelijk en efficiënt !
Wij zaten in hoge nood en ze hebben ons heel goed geholpen op korte termijn. Zeker aan te bevelen.
Joh Enschedeweg 5-7
1422 DR Uithoorn
P.A. van Rooyen is al ruim een eeuw vertrouwd in de regio, van Haarlem tot Amersfoort en van Amstelveen tot en met Utrecht. Wij zijn een professioneel en innovatief verhuisbedrijf. P.A. van Rooyen is één van de oprichters van organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.