Op al onze wensen is keurig gehoor gegeven nette mededwerkers en de afspraken nagekomen zoals besproken
erg prettige samenwerking en goede uitvoering. meedenkend en behulpzaam.
Prima goed contact, werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Al 2 maal een klein kantoor verhuisd en je krijgt de aandacht alsof je een enorme klant bent. Wij besteden het inpakken/verhuizen/uitpakken uit en daardoor kan het normale werk grotendeels doorgaan en zijn we zeer vlot weer geheel aan het werk. Binnenkort een derde verhuizing die ook weer door TopMovers gedaan mag worden.
Contacten, afspraken en service is goed.
De communicatie tijdens offertefase was helder en goed. Zeer prettige en meedenkende en een hard werkend verhuisteam. Ook tijdens de verhuizing, 2 dagen, liep de communicatie erg goed en was prettig. Het zou fijn zijn als hetzelfde team eind juli ook de terug vehuizing weer kan verzorgen.
Verhuizen is een vak! PA van Rooyen verstaat dat vak heel goed. Het is prettig communiceren met hen, en wij worden in grote mate ontzorgd wat heel fijn is. We hebben soms lastige opdrachten voor hen en ze doen alles om de klus geklaard te krijgen. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, zowel op kantoor als op de werkvloer.
Goed afspraken mee te maken, prettig personeel
Syncasso maakt al jaren gebruik van de diensten van P.A. van Rooyen Top Movers. Er wordt met je meegedacht, ze zijn flexibel en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Blij met de service en kwaliteit
Van de voorbereiding tot de naweeën hebben ze alles netjes verzorgd. Keuze viel op Top Movers vanwege de correcte communicatie vooraf en ze hebben ons niet teleurgesteld. Vriendelijke medewerkers, duidelijke afspraken, flexibel en service gericht. Qua prijs in lijn met de markttarieven, dus ik zou hen zeker aanbevelen.
Vlotte service, nette mensen
we hebben een transport en inhuisservice opdracht gedaan met p.a. van rooyen, in amsterdam op de pietheinkade. de mannen zijn zeer vakkundig en het was een groot plezier om met ze samen te kunnen werken. geen uitdaging was te klein voor ze. hopelijk mogen we ze vaker inhuren voor dit soort zakelijke opdrachten
Top Movers van Rooyen is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner bij alle voorkomende werkzaamheden.
Wij werken als het om interne verhuizingen gaat met van Rooijen, het is voor ons een betrouwbare partij en zijn op de hoogte hoe het in ons bedrijf er aan toe gaat. Voor deze verhuizing hadeden we 2 locaties waar uir divers kantoor meubilair verhuisd moest worden naar een locatie. Deze verhuizing is op zich goeed verlopen maar allen bij het ophalen hadden de verhuizers niet de documentie bijzig van wat waar heen terug gebracht moets worden dat is de enige opmerking die ik heb.
Met P.A. van Rooyen is het goed samenwerken. De voorbereiding was professioneel en tijdig, de uitvoering punctueel en flexibel. Wat erg prettig is om te merken dat alle medewerkers meedenken in het team. Tijdens de uitvoering wordt samengewerkt met niet alleen de opdrachtgever, maar ook met evt andere "uitvoerders" op locatie.
Zeer prettig bedrijf, aanrader om in te huren bij een verhuizing.
Hele fijne samenwerking - goed nakomen van gemaakte afspraken, flexibel en professioneel!
De communicatie verliep erg soepel over de mail/telefonisch. de dag(en) van verhuizing verliepen erg vlot en zeer flexibel met last-minute veranderingen.
Verhuiskratten en etiketten zijn tijdig aangeleverd. De verhuizing verliep voorspoedig. De lift op de nieuwe locatie bleek niet groot genoeg, dit is goed opgelost. Na afloop zijn de verhuiskratten weer netjes opgehaald.
Het contact heb ik als zeer prettig ervaren. Kreeg snel reactie en er werd ook precies gedaan wat was toegezegd. De verhuizers zelf waren netjes, vriendelijk, meedenkend en behulpzaam.
Goede communicatie zowel op kantoor als op de werkvloer, heldere afspraken. De verhuizers zijn behulpzaam, gaan kundig en professioneel te werk. De kosten worden zowel vooraf als achteraf netjes uitgelegd. Wij blijven zeker onze zakelijke verhuizingen bij hen onderbrengen.
Van Rooyen is flexibel, fijne service en verhuizers die snappen hoe te werk te gaan in een gebouw dat in gebruik is. Ook fijn dat de voorman gedurende de opdracht verspreid over 2 dagen hetzelfde is.
Beste heer Giese, Bedankt voor de mooie beoordeling met toelichting! Fijn dat uw ervaring zo goed is! De onderlinge communicatie verliep goed. Ik deel uw ervaring met uw accountmanager, voorman en verhuisteam. Wij wensen jullie veel succes en een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van der Helm
Zowel prive als zakelijk veel plezier gehad van Topmovers
Beste heer Appeldoorn, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat uw ervaring zo goed is! De onderlinge communicatie verliep goed. Ik deel uw ervaring met Patrick en het verhuisteam. Wij wensen jullie veel succes en we houden contact, fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van der Helm
Goede ervaring gehad met P.A. van Rooyen! Zowel zakelijk als prive. Duidelijke afspraken, die ook netjes worden nagekomen. Snel schakelen is geen probleem. Verhuizers gaan ook netjes te werk en zijn enthousiast.
Beste heer Rob Veraar, Bedankt voor de positieve review en hoge waardering! Super dat jullie ervaring zo goed is, het is ons doel jullie te ontzorgen. Wij vinden de onderlinge communicatie ook goed verlopen. Ik deel uw ervaring met Patrick en het verhuisteam. Wij wensen jullie veel succes en we houden contact, fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van der Helm
Joh Enschedeweg 5-7
1422 DR Uithoorn
P.A. van Rooyen is al ruim een eeuw vertrouwd in de regio, van Haarlem tot Amersfoort en van Amstelveen tot en met Utrecht. Wij zijn een professioneel en innovatief verhuisbedrijf. P.A. van Rooyen is één van de oprichters van organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.