De uitvoerende medewerkers begrijpen de vraag goed en denken vaak mee in oplossingen. Zeer enthousiaste en passie volle medewerkers.
Vlot verlopen verhuizing, goede oplevering, nette mensen.
Zeer tevreden over inzet en betrokkenheid
Ik apprecieer de snelle reaktie en flexibiliteit in het agenda om de klantentevredenheid te behouden.
alles is gewoon super geregeld volgensafspraak
Een complexe verhuizing, prima gecoördineerd door de voorman/projectleider Barry.
Zeer fijn en kundig personeel/verhuizers!
De verhuizers waren keurig op tijd! Nergens te beroerd voor, prettige mannen en alles is goed verlopen en in alle rust.
Zeer deskundig en behulpzame organisatie. Heerlijk om ontzorgt te worden.
Ze doen wat ze beloven en zijn erg vriendelijk.
Een meedenkende en positief ingestelde voorman, die tevens goed zijn mensen kan aansturen. Heeft overzicht en contacten met mensen die verhuisd gaan worden. Straalt rust en zelfvertrouwen uit. Heeft beeldvorming van de objecten en kent zijn prioriteiten. Uitstekend voorman!
Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Verhuizers zeer correct en hulpvaardig. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Scholte Verhuisgroep , kent geen nee , denkt mee en is proactief ik ervaar deze mensen in de brede zin als , prettig om mee samen te werken
Er is teveel mis gegaan in de voorbereiding. Verhuizers (voorman) bleken niet op de hoogte van de situatie en wisten niet wat ze moesten verhuizen. We hebben twee gebouwen en het hoofdgebouw (portocabins) is slecht bereikbaar. Daar was slechts 1 kleine bus voor beschikbaar. Gevolg: om 19.00 uur 's avonds was de klus pas geklaard, terwijl het echt niet zoveel was. Onvoorstelbaar!!!
Wij gingen op zeer kort termijn verhuizen. De eerste contacten liepen via Eddy Zegwaard. Hij was heel snel met reageren, hielp ons goed met meedenken en heeft er mede voor zorggedragen dat we de verhuizing super snel en vlekkeloos is verlopen.
Wattstraat 54
2723 RD Zoetermeer
Scholte Verhuis Groep (S.V.G.) B.V. boogt op jarenlange ervaring vanuit Zoetermeer en de bollenstreek (van der Luyt), Voorburg (Zaat), Voorschoten (Tipker). Met Euromovers is de Scholte Verhuis Groep (S.V.G.) B.V. klaar voor de toekomst. We bedienen de lokale én de internationale markt. Van om de hoek naar de andere kant van de wereld. Euromovers hebben overal hun contacten. We verhuizen alles of assisteren alleen. Soms doen we alleen de piano. Of er komt één chauffeur met een vrachtwagen. We kunnen de woning van een overleden familielid snel leeg opleveren en spullen opslaan zodat u tijd heeft om het uit te zoeken.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.