servicegericht zeer klantvriendelijk snel in werken/handelen
Wij waren in deze alleen opdrachtgever voor een klant. De daadwerkelijke verhuizing hebben wij niet ervaren.
Goed vooroverleg met duidelijke afspraken. Zeer snelle verhuizing.
Voorman kent onze organisatie goed en speelt hierop in bij onvoorziene zaken.
komt afspraken zorgvuldig na
Super gewerkt. Top team!
Hebben als Maaskant Wonen één klant laten verhuizen. Deze klant was zeer te spreken over UTS. Ben zelf uitermate tevreden over bereikbaarheid en meedenken van uw bedrijf. Benadering is erg goed.
Vlekkeloze verhuizing van gehele orgainsatie in 4 weken. Complimenten aan Johnie "de moover" Elissen en Robbie "de decorater"Prevoo.
Er zijn nagenoeg alleen positieve ervaringen. Beoordeling is gegeven over het totaal beeld van de werkzaamheden van UTS
Business Park Stein 161
6181MA Elsloo lb
UTS Bernardt BV is een toonaangevende speler op het gebied van verhuizingen, dedicated logistiek, archiefbeheer en facilitaire diensten. Al vanaf de beginjaren heeft onze organisatie gekozen voor service, kwaliteit en flexibiliteit als onderscheidend vermogen.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.