Ik doe al jaren goede zaken met Martien van Hoorn. Nu hij vertrokken is, weet ik nog niet zeker of ik bij UTS blijf. Is afhankelijk van de samenwerking met zijn opvolging.
UTS heeft een goed op elkaar ingesteld team van accountmanager, voormannen en verhuizers. Duidelijke afspraken worden vastgelegd in het draaiboek. Ook als er tussentijds een aanpassing tijdens de verhuisdag nodig is, anticipeert de voorman en is flexibel. Zij denken oplossingsgericht met je mee. Absoluut geen negen tot vijf mentaliteit. Fijne mensen om als verhuiscoordinator mee samen te werken. Voor veel bedrijven is het fijn om meteen een klusjesman in te huren. Hierin kan UTS je ook in voorzien.
uitermate positief
Zeer klantvriendelijk het hele verhuisteam!
Verhuizing is zeer prettig verlopen goed georganiseerd. Er was ruimte voor overleg om schema aan te passen op bepaalde situaties. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Heldere en duidelijke communicatie en erg klantvriendelijk
De inschatting van hoeveelheid vracht om te verhuizen is goed ingeschat. UTS heeft gereageerd op een goedkopere offerte die ik van een ander verhuisbedrijf had ontvangen en daardoor ben ik alsnog met UTS in zee gegaan. Tot mijn tevredenheid. De verhuizers op de dag zelf waren zeer behulpzaam en snel. Ook de handyman was zeer klantvriendelijk. Kortom PRIMA!
We hebben met dhr Kerstens goed overleg gehad over de afgelopen verhuizing. Punten zijn over en weer goed aangeven.
verhuizing ITS inclusief pc's aan en afkoppelen
We willen hierbij melden dat er enkele artikelen kapot zijn gegaan tijdens de verhuizig. Ondanks dat deze goed ingepakt waren, in het bijgeleverde papier, zijn deze stuk. Het betreft: - een wit plateau - 2 vazen - 3 bloempotten - 1 DURE glazen kan Dit vinden wij erg vervelend. Vriendelijke groet, Jolanda Mateussen
Keurig werk afgeleverd en proactieve houding bij aanpassen geplande inrichting omdat de stellingen niet helemaal goed pasten in de nieuwe opslagruimte.
deskundigheid, inzet, overleg etc. prima geregeld
De interne klant was uiterst tevreden over de verhuizing van de gehele faculteit.
Ik heb vrijwel altijd te maken met 1 aanspreekpunt bij Verkroost en daar doe ik al jaren met groot genoegen zaken mee. We kennen elkaar inmiddels erg goed en weten wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten.
opmerking: nog geen factuur ontvangen; geen beoordeling administratie. Geen klachten; snelle en correcte behandeling door dhr. Van Hoorn.
Harde werkers, prettige samenwerking, snelle verhuizing
z
Bijsterhuizen 1131
6546AR Nijmegen
Bij Verkroost Nijmegen bent u gegarandeerd van goede dienstverlening. Wij dragen zowel het Keurmerk Erkende Verhuizer als het keurmerk Erkende Project Verhuizer (EPV).
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.