Medewerkers denken met je mee !
Voorman Willem heeft, samen met zijn collega, zeer professioneel gehandeld, zeer netjes gewerkt. Fijne mannen om mee te werken.
Communicatie van de voorman met de dienst is zeer goed.
Wij krijgen positieven geschoolde verhuizers over de vloer die veel kennis van zaken hebben. Aan inzicht komen ze zeker niet te kort. De mannen zijn zeer prettig om mee samen te werken.
geweldig hoe de voorman meedenkt en praktische tips in uitvoering brengt
Frank Winkelman is een uitstekende projectlider, zeer zelfstandig en maakt goede keuzes.
Zeer fijne leverancier om mee samen te werken. Leuke ploeg!
Fijne mensen en oplossingsgericht
Uitstekend en perfect gedaan.
Verhuizing is soepel en zeer correct uitgevoerd
Proffesioneel bedrijf
Wat een goed bedrijf! Bijzonder klantgericht en klantvriendelijk.
Wij zijn als locatieteam TM147 zeer tevreden over Maurice Schouren. Hij is heel klantvriendelijk/klantgericht en ... Hij kan alles maken :-) Ook orders die voor andere oplosgroepen bestemd zijn.
- Wij hadden complexe wensen en een zéér kort tijdpad naar twee verhuizingen toe. Alle lof voor jullie reactiesnelheid en flexibliteit, waardoor we dit tijdig tot een goed eind hebben kunnen brengen! - De persoonlijke betrokkenheid en reactiesnelheid van Ricardo Groen, zowel voor als na de verhuizing, maakt dit een zeer prettige samenwerking. - Het verhuisteam is efficiënt en professioneel.
Op een paar kleinigheidjes na is alles prima verlopen. Eindoordeel een 8 omdat een 9 direct robuust is. Bij de volgende keer weer deze houding zal ik zeker naar een 9 gaan. Overigens een fijn bedrijf om mee te werken. TOP
2e keer verhuizing gedaan met UTS, ben zeer te spreken. Soepel, snel en betrouwbaar
Fijne en hardwerkende mensen met oog voor details. Altijd meedenken om tot de beste oplossing te komen.
De verhuizers zowel ICT als de gewone, waren netjes op tijd. Dachten pro-actief mee en hielpen elkaar waar het kon.
Donau 90-92
2491 BC 's-gravenhage
Abbink | UTS is dé innovatieve bedrijfsverhuizer voor de regio Zuid-Holland. En zelfs méér dan dat. Want ook organisaties met logistieke vraagstukken vinden bij Abbink | UTS de oplossing. Denk aan de opslag van bijzondere, grote of waardevolle goederen. Of een evenement waar binnen een dag alles op zijn plek moet staan en naderhand ook weer teruggebracht moet worden. En die spoedsituatie waar u niet op was voorbereid (waterschade, opslag na brand, inboedel bewaring, etc.), maar wel direct op geanticipeerd moet worden… Kortom: voor elke logistieke uitdaging heeft Abbink | UTS de juiste mensen, expertise, flexibiliteit, ervaring en capaciteit.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.