alles volgens afspraak.
Niet alleen het contact per mail verliep soepel maar ook verhuizen zelf is top verlopen!
Transport van grote en zware tafels waarvoor heel precies, vakkundig en voorzichtig gewerkt moet worden. We zijn altijd blij wanneer het weer gelukt is. Het team van Kattenberg doet het toch maar steeds weer voor ons.
Binnen 1,5 uur was alles geregeld. Kluis verhuizing. Ik was toch wel verrast, en dit in positieve zin. Top gedaan!!!
Zakelijk heb ik 2x gebruik gemaakt van de verhuisservice van Kattenberg. Het betrof hier het verplaatsen van een glazen wand, met speciale apparatuur. Aangezien mijn aanvragen vaak zo snel mogelijk moeten worden verwerkt, is het altijd spannend of ik iemand kan vinden die op tijd kan helpen. Kattenberg heeft mij nu tot 2x toe geholpen binnen een week. Geweldig! Word snel gereageerd op mails, men is telefonisch goed bereikbaar en iedereen is behulpzaam en meedenkend. Facturatie en afhandeling verloopt ook probleemloos.
Omdat wij natuurlijk geregeld gebruik maken van jullie diensten ben ik de werkwijze gewend. En dan nog ben ik iedere keer weer blij dat het zo goed geregeld wordt. Super en jullie zijn alweer ingezet voor de volgende verhuizing.
Prettig samengewerkt en in goed overleg. Altijd meegedacht met wat de klant wilde.
Komen afspraken na. Goede communicatie. Voor alles is een oplossing Vriendelijk personeel
De kracht van Kattenberg zit voornamelijk in een geweldig team, dat meedenkt en van aanpakken weet.
Een goed bedrijf waar we al jaren mee samenwerken. Fijne mensen, korte lijnen, aanpakken en humor maakt elke verhuizing weer tot een succes.
Verhuizing die op korte termijn uitgevoerd moest worden on deze vakantietijd werd toch snel opgepakt en uitgevoerd.
Zeer goede ervaring. Aanrader.
klantvriendelijk, flexibel en meedenkend
De verhuizers waren relaxed, hardwerkend en zeer behulpzaam. De verhuizing is hierdoor heel volt en zorgvuldig verlopen. Het hele team kijkt positief terug op de samenwerking. Complimenten!
Dit was voor ons in Altingerhof Beilen onze 2e verhuizing met Kattenberg. Hele fijne rustige jongens, fijn voor onze cliënten en medewerkers die mee hielpen tijdens de verhuizing. Kundig personeel die heel goed weet wat ze doen.
Snel uitgevoerd met groot team. Wij waren ingesteld op 2 dagen. Toen bleek dat t team het in 1 dag dacht te kunnen klaren hebben ze zonder overleg direct dag 2 geschrapt. Wij hadden graag die dag voor nazorg gebruikt. Dit kon nu pas ruim een week later plaatsvinden. Volgende keer concreter hoeveelheid werk inventariseren. Nu was een halve dag nazorg te weinig en zijn er nog restpunten. Dat maakt t net niet af terwijl voor mew de eerste indruk na een verhuizing belangrijk is.
Vanaf begin zeer prettig in de communicatie en aansluitend dezelfde ervaring toen de klus daadwerkelijk moest worden uitgevoerd. Twee geweldige voorwerkers op beide locaties (Henri en Menno). Maar ook de rest van het team allemaal bereidwillig en zeer vriendelijk.
Super tevreden en alles goed geregeld.
Gewoon Top
is prima verlopen vriendelijke mensen
Iedere verhuizing die wij als 's Heeren Loo Apeldoorn aanbieden wordt uitgevoerd, zelfs als het kort dag is.
Fijn contact altijd met Kattenberg, korte lijntjes, snel duidelijk wat de klus betreft en een snelle uitvoering.
Gewoon goed, zoals verwacht.
Het was ontzettend warm op onze verhuisdag en er was niet goed gecommuniceerd dat het om 2 verdiepingen ging, na 1 snelle lading en lossing kwamen er nog 2 iets moeizamere waarbij ik soms niet precies wist of ik in het oude pand of juist alvast in het nieuwe pand kon zijn. Last-minute werd er nog een 3e wagen met collega bijgevraagd gelukkig.
Oosteinderweg 106
8072 PD Nunspeet
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.