Ideaal en snel geholpen

Perfect bureau voor al uw financiële zaken

Een fijn gesprek

Een goed en duidelijk gesprek.

• Afspraken nakomen

Duidelijk informatie en lekker to-the-point

Leuk eerste gesprek gehad. Duidelijke informatie en lekker to-the-point.

Hele fijne deskundige mensen

Hele fijne ervaring!!!

Meer dan top!

De bank werkte niet mee, maar aan de hypotheekadviseur lag dat zeker niet. Hij heeft mij meer dan goed geholpen in een lastige casus en bleef ook rustig als bij mij de stress toenam. Ik zou van Van Bruggen iedereen aanraden als je een hypotheek wilt afsluiten.

Fijn en prettig gesprek.

Het gesprek met Tom heb ik als erg fujn en prettig ervaren. Alle vragen zijn op een duidelijke manier beantwoord.

Adequaat

Het advies was vooral eerlijk. En verstandig.

• Afspraken nakomen

Zeer prettig gesprek en vakkundig uitleg en advies

Het betreft in mijn geval een advies om inzicht te krijgen wat mijn "speelruimte" is op de huidige woningmarkt tot aankoop van een nieuwe woning. Dit heeft mij, na opgave van inkomen, een duidelijker beeld gegeven waar ik mee aan de slag kan. Zeer prettig gesprek en vakkundig uitleg en advies.

Vakwerk

Nina heeft ons in een zeer plezierig gesprek ons met haar deskundigheid inzicht gegeven in de financiële mogelijkheden voor het vraagstuk dat wij hebben.

Helder, duidelijk, transparant

Alles volgens afspraak

Men geeft persoonlijke aandacht en denkt mee naar een goede oplossing.

• Afspraken nakomen

Kennis van zaken en zeer betrokken

Al jaren klant bij Axel en zijn collega's. Mijn ouders zijn inmiddels ook naar volle tevredenheid klant. Bij elke vraag of uitdaging doen ze hun uiterste best om een antwoord te geven of zaken uit te zoeken.

Fantastisch

Goed geholpen

• Afspraken nakomen

Top. Goed en helder advies.

Perfecte service en duidelijk advies met overzicht. Met name uitstekende ervaring met Tom Vlaar. Zeer deskundige en sympathieke medewerker.

• Afspraken nakomen

Kundig, goed meedenkend en fijn menselijk betrokken

Een heel fijn gesprek gehad, waarna daarna snel duidelijk werd welke mogelijkheden ik heb. De gekregen tips en ideeën sluiten aan bij wat ik in gezamenlijke acties concreet nodig heb op de korte en langere termijn. Erg fijn in het contact, waardoor ze heel benaderbaar zijn.

Fijn gesprek

Ons gesprek bij Nina was erg prettig. Deskundigheid en duidelijke overdracht over onze financiële ruimte. Gaf veel inzicht omtrent evt toekomstige aankoop woning.

• Afspraken nakomen

Snel, deskundig en compleet inzicht in onze financiële mogelijkheden

Gemakkelijk de benodigde papieren uploaden in hun systeem. Daarna een snelle service en antwoorden op al onze vragen.

top!

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk

Snel en makkelijk

Ik maak een afspraak bij de adviseur en ze reageert matten. Snel afhandelen goed advies jullie denken mee en dat helpt heel veel.

dat is super advisgroep

alls is 100%

Geweldig gesprek

Duidelijke toelichting en soepele structuur van het gesprek

Toppers!

Rick en Anita zijn gewoon toppers! Erg klantvriendelijk en goede service. Ze nemen echt de tijd voor je om alles goed uit te leggen!

Goed advies, correcte uitvoering

Bij mijn eerste contact met de bank werd mijn verzoek resoluut afgewezen. Door bemiddeling van van Bruggen te Alkmaar was het binnen een week geregeld. Zeer tevreden mrt het resultaat.

top

om iets te regelen bij eigen bank was moeizaam en onbegrijpelijk. Bij jullie ondervind ik goede uitleg , begrijpelijk en heel snel van handelen en erg klantvriendelijk

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.