Excellent, fast, skilled, knowledgeable expert that could explain everything in an easy to digest way.
Ik heb geen op of aanmerkingen ik heb echt de indruk dat de adviseur alle tijd neemt en je alles zeer begrijpbaar uitlegt. De beste regeling voor je vindt en komt met goeie adviezen.
Goede adviezen.
Heel tevreden
Ik vond mijn gesprek met Nico Hofmans heel prettig en ik ben uitstekend geïnformeerd. Een deskundig, onafhankelijk en compleet advies gekregen. Nico heeft de tijd genomen mij alle vragen rustig in detail uit te leggen.
Snel inzage in de mogelijkheden voor een hypotheek.
Zie boven
Helder adviesgesprek waarbij diverse opties duidelijk werden. En dat binnen een half uur!
We willen Nico hartelijk bedanken voor de duidelijke uitleg bij het afsluiten van onze hypotheek. Als je opzoek bent naar gedegen advies in duidelijke taal ben je aan het goede adres.
Prima advies waarbij goed de tijd is genomen voor uitleg en toelichting.
Nico geeft vertrouwen en dat is erg prettig. Het gaat om substantieel geld dus daar moet je je goed bij voelen. Ik raad nico aan !
Ik heb het gevoel dat er passend advies word gegeven en dat er word gekeken naar de mogelijkheden.
Goede begeleiding en juist advies. Ook gedurende het gehele traject.
Nico helpt mij erg goed met het regelen van mijn eerste hypotheek. Ik als beginner op de woningmarkt en complete onbekende in deze wereld voelt zich goed geholpen door Nico. Super blij mee!
Nico is duidelijk, behulpzaam, snel en transparant geweest bij het afsluiten van onze hypotheek en overbruggingslening van ons nieuwe huis met alle complicaties van pensionering en een lange tijd tussen aankoop en passeren van het huis.
Onze hypotheekadviseur (Nico Hofmans) heeft bewezen deskundigheid getoond gedurende het hele proces. Hij had een diepgaande begrip van de verschillende hypotheekopties en kon ons duidelijk uitleggen welke het beste bij onze situatie paste. Bovendien had hij een uitgebreide kennis van de huidige hypotheekmarkt en kon ons helpen bij het vinden van de beste rentetarieven. De hypotheek adviseur was geduldig en nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden. We voelden ons zeer goed begeleid en geadviseerd tijdens het hele proces. We zouden deze hypotheekadviseur zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar deskundig advies het gebied van hypotheken.
Na ervaringen bij andere hypotheekadviseurs, kwamen we in 2011 terecht bij Van Bruggen in Amersfoort. Een wereld van verschil. Adviseur Nico regelt het tot in de puntjes met een heldere uitleg. De persoonlijke benadering, vriendelijkheid en betrouwbaarheid van Nico, zorgt ervoor dat we met een goed gevoel zaken uit handen kunnen geven. Er was voor ons geen twijfel waar we onze nieuwe hypotheek en plannen zouden laten adviseren. Inmiddels is Nico bezig met onze 3e hypotheek en ook hier zijn de gesprekken helder met een persoonlijke benadering, Een dikke pluim voor Nico van Van Bruggen Amersfoort !
Heel fijn gesprek gehad! Onze gegevens werden vertrouwelijk behandeld, meneer legde geduldig uit wat er allemaal mogelijk was en we mochten last minute komen wat zeer prettig was. Meneer was heel vriendelijk en ik heb er veel van geleerd.
De heer Hofmans heeft mij erg goed te woord gestaan en weer hoop gegeven dat ook ik nog een kans maak op de huizenmarkt. Dankzij zijn berekeningen weet ik ook precies wat ik kwijt zal zijn per maand en op kan rekenen.
Alle 5 de sterren zijn voor Nico Hofmans!
De informatieverstrekking over de mogelijkheden van een aanvullend pensioen met toekomstige lijfrente is naar volle tevredenheid verlopen.
Deskundig, vriendelijk en goed bereikbaar
We werden vriendelijk te woord gestaan, onze vragen werden duidelijk beantwoord
Na telefonisch contact, een afspraak gemaakt en goed geholpen !
Mijn contact met Nico verloopt goed, hij is erg doortastend en doelgericht. Hij geeft aan wat wel en wat niet kan of mag.
Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.