5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vooralsnog een zeer prettig contact en deskundig advies gehad van de heer N. Hofmans

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel blij met Nico Hofmans. Hij geeft eerlijk advies waar ik wat mee kan. Ik ben en blijf een trouwe klant. Saskia van Berkel

4 sterren: goede service, goed behandeld

pretiige gesprek, deskundig advies, het eindresultaat was lucratief

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende ervaring met dhr. Hofmans. Altijd beschikbaar, deskundig en klantvriendelijk. Zelfs tijdens zijn vakantie mij tijdig op de hoogte gehouden van het verloop van de hypotheekaanvraag. Ik kan niet anders dan dhr. Hofmans van harte aanraden als adviseur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg toegankelijk, hulpvaardig en legt de dingen in normaal nederlands uit ipv in vaktaal

zeer fijn geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundigheid , snelheid , en nakomen van afspraken zijn erg goed geregeld. Door ervaring ook snel duidelijkheid over hypotheek bedrag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het kennismakingsgesprek was zeer nuttig,duidelijk, advies goed. Ondanks een korte tijdsbestek kregen wij volop aandacht. Met vriendelijke groet, Fam.Hiraki-Lie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het contact en overleg met de heer Nico Hofmans was uiterst professioneel en plezierig. Hij was betrokken en heeft ons uitstekend geadviseerd. Waarbij hij uitging van onze wensen en zocht naar oplossingen die daarbij pasten. Wij zijn zeer tevreden over zijn bemoeienis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mail roept meer verwachtingen op dan kan worden waargemaakt. Eigenlijk was het nutteloos om hier tijd in te steken. In de brief niet aangegeven, dat er parkeerplaats voor de deur was. Daardoor zoeken in de buurt, te weinig kleingeld aanwezig, en het gevolg te laat komen. Als in de brief had gestaan dat er parkeergelegenheid was voor de deur, was e.e.a. niet gebeurd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn keurig behandelt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben al vaker een een huis gekocht waarbij wij niet om een financieel adviseur/buro heen konden. Hierbij hebben we verschillende ervaringen zowel positief als negatief. Echter Nico Hofmans (Amersfoort) heeft ons op voortreffelijke wijze voorzien van financiële informatie en/of mogelijkheden. Al tijdens het oriënterend gesprek hebben wij een goed gevoel eraan overgehouden. hierna heeft Nico het beste voor ons eruit kunnen halen waardoor wij nu voor de komende 10 jaar er financieel er goed voorstaan. Nico heeft ons diverse malen naar het kantoor laten komen waardoor de klantvriendelijkheid hoog in zijn vaandel staat.

geen opmerkingen

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij binnenkomst werden wij gevraagd wat we kwamen doen en hoe komt u aan mijn adres. Wij gaven aan dat wij zelf door uw instantie zijn benaderd. Specifieke vragen die wij stelden kon hij niet beantwoorden of gaf foutieve informatie. Voor de duidelijkheid vlgs hem zouden wij 4,5 % dienen te betalen terwijl wij reeds een offerte hadden van 2,5 %. Keek heel anders aan tegen kapitaal en hypotheek verhoudingen aan. Binnen 5 minuten was duidelijk dat hij niets voor ons kon betekenen. Hij speelde dus niet in op persoonlijke situaties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig gesprek met deskundig persoon.

4 sterren: goede service, goed behandeld

kreeg het gevoel niet helemaal serieus genomen te worden, tijdens gesprek een telefoongesprek over een levering voor een feest!!!! was blij met het uiteindelijk advies

Prima ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze eerste ervaring in 2001 was positief , dit is de reden waarom we terug gegaan zijn voor advies. Duidelijkheid en eerlijkheid is wat ons aansprak in de manier van werken van deze adviesgroep.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik zou gebeld worden door een adviseur. Deze heeft mijn voicemail ingesproken. Ik heb kantoor teruggebeld maar werd heel lang in de wacht gezet. Toen zelf opgehangen. Daarna niets meer gehoord

• Deskundigheid N.v.t.

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.