wij zijn enorm en tot grote tevredenheid geholpen

Wij zijn enorm en tot grote tevredenheid geholpen door Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen. We zijn er een aantal keer op visite geweest en alles werd voor ons voorgerekend, uitgerekend, uit bedacht, op papier gezet en met ons doorgenomen tot wij het helemaal snapten. Er is ons een hoop stress bespaart gebleven want wij hadden/hebben alle vertrouwen in Dhr. B. Abbehuis. Wij bevelen hem van harte aan bij vrienden en familie. Onze hartelijke dank voor alle goede verzorging

Erg fijn en goed advies

De derde keer dat we van deze adviseur gebruik hebben gemaakt, daar spreek alle vertrouwen in uit. Niet de goedkoopste maar volgens ons wel de beste.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gastvrije ontvangst en een helder en deskundig advies. Nu weet ik precies welke zaken ik moet overwegen om te kunnen besluiten. Ik kom terug bij de aankoop.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professionele en uiterst correcte uitleg. Geduldig en nauwgezet. Uitstekende service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundig en denkt mee met de klant. Stelt de juiste vragen om een goed beeld te krijgen van de financiële situatie nu en in de toekomst. Gaat niet voor een quick win maar investeert in een langdurige situatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Langs geweest voor het kopen van mijn eerste huis, begeleiding was perfect. Was altijd duidelijk in wat wel en niet kon. Daarnaast extra zijn best gedaan om de hypotheek snel te laten passeren, echt top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onzekerheid over aflossingsvrije hypotheek over 20 jaar tegen vast percentage. Ons is duidelijk gemaakt dat geen risico bestaat van terstond eenmalig aflossen indien wij bij leven die 20 jaar bereiken. Geen verdere contacten nodig gehad voor nader belang. Zou in dat geval zondermeer contact opnemen met Van Bruggen Amstelveen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Nog een 2 voor de koffie dan maar. We hebben 20 minuten zitten wachten terwijl de betreffende adviseur maar bleef bellen en nieuwe telefoontjes pleegde. We waren ruim op tijd en zijn uiteindelijk maar weggegaan. Ik vind dit zo ontzettend onprofessioneel temeer al omdat we niet eens meer even gebeld zijn. Je zou bijna zeggen het gaat te goed en we zijn niet belangrijk.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder prettig geholpen en uitleg gekregen door de heer Abbenhuis. Omdat het een voorlichtingsgesprek was kan ik nog geen uitspraak doen over de uitkomst van de verkoop van mijn huis.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Case als uiterst moeilijk bestempeld. Na vier weken nog geen enkel positief bericht. Derhalve zelf de hypotheek gaan regelen, was in twee weken zonder veel moeite voor elkaar. Derhalve heeft de behandeling vanuit Van Bruggen onnodig veel stress en extra werk opgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit was mijn eerste aankoop van een huis en Bas van van Bruggen heeft mij uitstekend geholpen! Hij heeft ontzettend veel expertise en geeft hierdoor een duidelijke uitleg op de vele vragen van mijn kant. Onze hypotheek is dankzij Bas zijn hulp razendsnel afgesloten waarvoor onze dank! Ik zal Bas aan iedereen aanraden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima 1e gesprek gehad. Zeer deskundig. Afgesproken dat ik de werkelijke cijfers exact zou doorgeven en dat ik dan 3 alternatieven aangeboden zou krijgen. Heb ik keurig ingestuurd binnen 1 week. Daarna niets meer gehoord. 3 weken later weer een email gestuurd met de mededeling dat ik toch wel op prijs stel om wat te horen. Ook daar niets op gehoord. Vreemd.....

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

In februari 2017 heb ik een eerste afspraak gehad met een collega van van Bruggen Amstelveen voor een herziening van onze hypotheek . Geen van de gemaakte afspraken is nagekomen of opgevolgd, meerder emails en telefoontjes ten spijt. In Juli heeft de heer Abbenhuis onze aanvraag overgenomen, heeft zich verontschuldigd voor de voorafgaande periode, maar helaas ook nu na 2 nieuwe afspraken werd er niet opgevolgd. We zijn ook niet gekend in het proces, waardoor er niet geleverd kon worden. Wij hebben moeten besluiten om een andere adviseur in te schakelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

meteen bij het kennismakingsgesprek ontving ik al zoveel informatie, dat ik precies wist welke mogelijkheden er waren en welke keuzes daarbinnen ik moest gaan maken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en deskundig advies gekregen voor de hypotheek. Kon er snel terecht. Geen lange wachttijden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk en objectief advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundige, heldere uitleg van de situatie en de mogelijkheden, resulterend in een helder advies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden tot nu toe. Komt erg open en eerlijk over en heb het gevoel dat ie echt voor mij werkt

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed en deskundig, maar wat voor mij telt, is eerlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed. Deskundig en zeer goed meedenken met mijn situatie. Terugkoppeling mbt voortgang en tussenstand zou wat strakker mogen.

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.