5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig,in 2007 in kontakt gekomen met van bruggen en in 2018 weer terug gekeerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een eerste prettig gesprek gehad met deskundig advies. Kijk uit naar een volgend gesprek.

Goed !

Zeer prettig gesprek met mevr. D. de Bond

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn super tevreden met het contact dat wij al meerdere jaren hebben met Desiree de Bondt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat je van tijd tot tijd wordt uitgenodigd om je situatie rond je hypotheek te evalueren. Nieuwe oontwikkelingen of mogelijkheden kunnen worden voorgelegd aan de cliënten. Dat is klanten binding.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles perfect gelopen volgens gedane afspraken. Probleemoplossend en flexibel. Denken mee en geven het gevoel écht voor jou te werken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mevrouw de Bondt heeft een geweldige persoonlijkheid en is zeer kundig in haar vakgebied.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt er volwaardig en zeer vriendelijk te woord gestaan, en men is zeer deskundig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke en deskundige benadering, prettig. Schrok wel wat van de kosten, dat weerhoudt me nog om de stap te maken. Ik hoor lagere kosten bij kennissen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Adviseur met goede kennis van zaken, echter werd niet echt goed geluisterd naar wat wij wensten en de eerste berekening was naar onze mening niet helemaal wat wij wilden. Wij hebben dit terugkoppeld maar helaas wachten wij na 2 weken nog steeds op een nieuwe berekening.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn gesprek gehad met de advieseuse, is direct aan de slag gegaan en liet de volgende dag al van zich horen over hoe en wat, super service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professionele en deskundige adviesgesprekken gehad met Desirée de Bondt. Ook t.a.v. onze vraag het advies mede te baseren op de situatie dat ik op enig moment kom te overlijden en het financieel voor mijn echtgenote goed betaalbaar blijft voor de door ons te sluiten hypotheek uit het dan geldende Nabestaandenpensioen dat zij dan verkrijgt van mijn pensioenfonds, het ABP. Desirée wees ook duidelijk op de financiële grenzen om naast een goede woonsituatie die onze laatste woonbestemming moet zijn ook een goede balans moet zijn tot het door ons gewenste leefcomfort. Kortom, zodra wij helderheid hebben over de verkoop van onze huidige woning, de aankoop van ons nieuwe appartement en de te kiezen hypotheek dan zullen wij zeker contact met Desirée opnemen om het een en ander voor ons definitief te willen regelen. Onze korte ervaring met haar is mede gestoeld op de eerdere ervaringen van onze twee zoons en schoondochters met Desirée.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Ik kan( en zal) iedereen de Van Bruggen Adviesgroep aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste telefooncontact hebben ze ons buitengewoon vriendelijk en deskundig te woord en terzijde gestaan. We voelen ons echt gehoord en bijgestaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk ontvangen, goede tips meegegeven, voor ons was het niet interessant om verder zaken te doen, op het gebied van oversluiten hypotheek.

• Totaal oordeel N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraak gemaakt voor hoeveel mijn partner en ik konden lenen om gezamenlijk een huis te kopen. Zo kunnen we nu kijken naar huizen die aansluit bij onze financiële situatie. Wij zijn goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte mensen die begrijpen wat je bedoelt. Staan je bij met voldoende kennis

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn van het begin tot het eind bijzonder goed en professioneel geholpen, ook al hebben we alles bij het oude gehouden. Maar mocht het in de toekomst toch veranderen, gaan we gelijk weer naar vanbruggen toe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte ervaring. Voor ons de 1e keer dat wij een huis kochten. En zijn van voor tot achter prima geholpen. Kan altijd bellen als je het even niet meer weet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vertrouwd gesprek; goede oplossingen geboden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en snel geholpen. Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We warden zeer enthousiast ontvangen en warden goed geholpen en geadviseerd. Direct kwam het gevoel hier op onze plek te zijn.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Vrieseweg 82

3311 NX Dordrecht

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.