Wij hebben een zeer plezierig irienterend gesprek gehad. Dit kon ook in het Engels. Zeer fijn. Dank voor de deskundigheid!
Het contact met onze adviseur van Van Bruggen Adviesgroep is heel prettig. De hypotheekaanvraag is vlot verlopen, met duidelijke uitleg en snelle terugkoppeling. De servicegerichtheid hebben wij als hoog ervaren.
Via onze aankoopmakelaar kwamen we in contact met Menry van 'Van Bruggen Adviesgroep'. Een gepassioneerde man die snel reageert. Stapsgewijs heeft Menry ons door het landschap van hypotheekadvies meegenomen en ons zo voorzien van de kennis om zelfstandig beslissingen te kunnen nemen. We hebben zijn tips opgevolgd en hebben nu onze droomwoning.
Ik ben met mijn aankoopmakelaar bijna 3 jaar zoekende geweest. Gedurende deze tijd was het fijn dat hij altijd goed bereikbaar was en als ik een iets niet snapte, dat ik makkelijk via Teams even kon overleggen. Aan zijn adviezen heb ik veel gehad en mede daarmee heb ik mijn nieuwe woning kunnen bemachtigen. Kort gezegd, aanrader.
Ik ben door Menry geholpen als hypotheekadvieseur voor het aankopen van mijn nieuwe woning. Dit voelde goed aan. Hij keek goed naar onze persoonlijke situatie en gaf goed aan wat de mogelijkheden zijn. De aanvragen die ik bij Menry heb gedaan werden snel opgenomen en beantwoord. Ook een aantal dingen die buiten zijn werkgebied liggen heeft hij mij mee geholpen. Bedankt voor de fijne samenwerking. Mocht ik ooit nog gaan verhuizen weet ik Van Bruggen Adviesgroep te vinden.
Menry legt alles heel duidelijk uit en vooral voor iemand die voor het eerst de woningmarkt betreedt, is hij zeker een dikke aanrader.
De heer Menry heeft ons perfect geholpen, eerlijk, duidelijk, glashelder uitleg, goed bereikbaar en gaf ons een zeer goed/ vertrouwd gevoed! We zijn super blij dat we voor Menry hebben gekozen, de dienstverlening verdient een rapportcijfer 10. Hij schakelde heel snel en dacht wat het beste voor de klant is, mn de manier van cummuniceren gaf je ook 100% vertrouwen. Varsha& John— 10-10-2014
Menry is echt super!!! Hij is begripvol, denkt mee en supersnel. Ondanks de complexiteit heeft Menry het voor elkaar gekregen om binnen 6 weken alles geregeld te hebben. Een absolute aanraden voor iedereen die op zoek is naar een adviseur met heel veel kennis met persoonlijke aandacht!
Mijn ervaring met Van Bruggen (Menry) is boven alle verwachtingen goed. Hij denkt goed mee met de verschillende aspecten van de situatie en kan snel en deskundig omgaan met veranderingen en helpt de klant met het nemen van de juiste beslissing.
Menry was een fijne gesprekspartner die goed bereikbaar was. Ook met enige regelmatig buiten de standaard kantooruren, wat erg hielp om het proces snel te laten verlopen. Het is duidelijk dat hij veel ervaring en kennis heeft en mij daardoor goed kon helpen.
Wij zijn op vriendelijke, persoonlijke wijze stap voor stap geadviseerd.
Ik was helemaal nieuw in deze branche en ging er blanco in. Ik ben zo goed geholpen waardoor alles duidelijk is geworden.
Ik ken Menry nu al jaren, en hij heeft me meermaals uit de brand geholpen in het verleden. Nu met de aankoop van onze nieuwe nieuwbouw woning weer alles van "a tot z" in de puntjes verzorgd. Wat een held deze man!
Ik ben terecht gekomen bij Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk na het lezen van goede reviews op het internet. Mijn mening is niet anders dan alle goede reviews over deze adviesgroep op het internet. Er wordt goed met jou meegekeken over jouw persoonlijke situatie. Ik heb goede steun en advies gekregen tijdens en ook na het proces van de hypotheek aanvraag. Ik ben zeer tevreden hoe ze deze proces met mij samen door hebben genomen waar mijn eigen mening ook centraal staat.
Ik word supergoed geholpen, alles wordt heel duidelijk uitgelegd. 100% aan te raden.
Menry heeft mijn vriend en mij zeer goed geholpen met het afsluiten van onze hypotheek. Menry brengt je wensen en persoonlijke situatie goed in kaart, zodat hij je daarna zo goed mogelijk kan informeren. Hij legt duidelijk alles uit en is daarnaast zeer goed bereikbaar. Inmiddels wonen mijn vriend en ik al een paar maanden in ons nieuwe huis en bedanken wij Menry voor de fijne en goede hulp die hij ons heeft geboden! Groetjes, Nick en Sophie
Het waren fijne gesprekken en heel heldere uitleg en goed advies
Afspraak werd verzet ivm zieke collega, maar daar werd goed over gecommuniceerd. Konden al onze vragen stellen, was voldoende tijd voor. Kregen duidelijk advies
Wij hebben het contact met Vincent als zeer prettig ervaren. Alles verliep soepel en op alle vragen wist hij heel gauw een antwoord te geven. Vanaf datum dat ons bod was geaccepteerd hadden we binnen 2 weken de hypotheekofferte getekend.
Ik ben goed begeleid (zelfs in het weekend werd gereageerd) en geïnformeerd over de mogelijkheden tov mijn hypotheek.
Menry heeft ons op zeer fijne bijgestaan in het proces. Hij is actief betrokken en altijd beschikbaar voor vragen. Hij denkt hierbij altijd mee en gaat samen met de klant op zoek naar de beste uitkomst. Ik zou Menry eenieder aanraden.
Beste meneer Menry Karamat Ali, Ik wilde even de tijd nemen om mijn oprechte dankbaarheid uit te drukken voor al je hulp, begeleiding en expertise tijdens het proces van het kopen van mijn huis. Jouw toewijding en professionaliteit hebben mijn ervaring tot een waar genoegen gemaakt. Vanaf het allereerste gesprek tot aan het tekenen van de laatste documenten, heb je me met geduld en zorgzaamheid door elke stap geleid. Jouw kennis van de markt en jouw vermogen om complexe zaken op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen, hebben me enorm geholpen en mijn zorgen weggenomen. Ik ben echt dankbaar voor jouw steun en kan niet genoeg benadrukken hoezeer ik jouw professionele en vriendelijke aanpak waardeer. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan om mijn droom van een eigen huis te verwezenlijken. Ik zal je zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundig advies en begeleiding bij het kopen van een huis. Met vriendelijke groet, Thakoer Rogiër
Nadat we in 2015 ons huis al met de nodige hulp van Menry hadden aangekocht zijn we nu 9 jaar later weer rond de tafel gegaan en hebben al onze financiën een fantastische update gegeven en wederom met zeer goede begeleiding van A tot Z door Menry. Ook in de toekomst maken we graag weer gebruik van jouw diensten ;-)
Menry heeft ons naar alle tevredenheid ondersteund van a tot z . Met een persoonlijke en informele manier van adviseren voelen wij ons echt geholpen. Ook met extra vragen en adviezen over de koop en bezichtiging van de woning konden wij bij Menry terecht.
Met alles goed geholpen en afspraken altijd nagekomen
Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.