Ik ben ongelooflijk goed geholpen op elk moment van de dag wanneer ik maar twijfels had of vragen had werd ik altijd goed te woord gestaan.
Na een moeilijke start om een andere hypotheek te vinden, heeft Menry alles uit de kast gehaald om het voor elkaar te krijgen.
Onze hypotheekadviseur, Menry Karamat, is zeer deskundig en betrouwbaar. Als starters was het voor ons nog erg spannend in het begin, maar de dienstverlening van Van Bruggen Adviesgroep heeft ons zeer snel gerustgesteld.
Vanaf het eerste moment een klik! Wij waren het vertrouwen na een slechte ervaring behoorlijk kwijt. Na ons eerste gesprek waren wij er direct over eens (mijn partner en ik) dat het goed voelde en wij met Menry in zee wilde gaan. Een besluit waar we nu achteraf erg blij mee zijn! Menry maakte zijn woorden meer dan waar en legde ons alles duidelijk uit! Nam alle tijd en gaf ons de gelegenheid 24/7 contact op te nemen als we daar behoefte aan hadden, wij hebben hier een aantal keer gebruik van gemaakt voor onder andere vragen en een stukje geruststelling Menry stond ons altijd even vriendelijk te woord. Kortom wil je een leuke, spontane, meedenkende, deskundig adviseur dan ben je bij Menry aan het juiste adres!
Menry die heeft onze wensen en belangen aangehoord en alles keurig netjes in kaart gebracht. Wij hebben de juiste advies op maat aangeboden gekregen waar wij hartstikke blij mee zijn. We willen hem hiervoor heel erg bedanken!
We zijn erg fijn geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen. Op je vragen, kreeg je snel antwoord. Binnen een aantal weken was alles geregeld. Bedankt voor de goede service!
Zeer goed geholpen door Menry, het is prettig samenwerken met hem. Duidelijke uitleg over alles en hij is altijd bereikbaar voor vragen. Hypotheek aanvraag neemt toch soms stress met zich mee, hij doet er alles aan om dit weg te nemen bij je. Absoluut een aanrader.
Zeer prettige samenwerking, onze mogelijkheden werden helder en duidelijk uitgelegd.
Hele fijne samenwerking vanuit mogelijkheden.
Personeel met verstand van zaken en goede begeleiding tijdens de looptijd van het hypotheek traject. Menry heeft van begin tot eind het gevoel gegeven dat hij de aanvraag volledige onder controle had. Uiteindelijk was dat ook zo.
Menry is een zeer gedreven adviseur, gaat net dat stapje verder waar andere stoppen. Hier word je nog ouderwets als persoon behandeld, en niet als nummer of inkomsten object.
Het tempo lag hoog, waardoor de zaken vlot geregeld waren.
de ervaring was zeer prettig zeker de intake gesprek ik had wensen en we hebben geprobeert alles voor me kaar te krijgen geen vraag was teveel of stom ik ben niet zo goed met al dat papierwerk, maar ben goed begeleid mijn dank hiervoor
Een hypotheek krijgen kan een hoop stress met zich meebrengen. M.karamatali van Van Bruggen adviesgroep doet er alles aan om dit bij de klant weg te nemen. Elk moment van de dag is het mogelijk om zowel telefonisch of mail contact te hebben. Ik zou een ieder deze samenwerking aanraden. Na het kennismakingsgesprek zal u er ook zo over denken.
Dankzij het directe persoonlijke contact konden we snel tot een gerichte oplossing komen. De informatie werd in duidelijke en begrijpelijke taal uitgelegd.
Wij zijn zeer tevreden met de werkwijze van Menry en zijn goed geholpen van A tot Z, we hoefden maar te bellen met een vraag en wij werden binnen no time beantwoord. Dus voor ons een absolute aanrader. Menry nogmaals bedankt voor je hulp. Groetjes Jeffrey en Natalie
De samenwerking is prima verlopen. Van begin tot eind meegedacht met ons en geluisterd naar onze wensen. Uiteindelijke producten voldoen aan de verwachtingen. Tijdens het proces ook diverse reflectiemomenten wat tot inzicht leidt en helpt met de keuzes. Goede en desundige adviezen gehad, waarbij we zelf de keuzes gemaakt hebben.
Uitstekende vertaling van mijn wensen en persoonlijke situatie in een zeer deskundig advies en snelle afhandeling daarvan. Ik ben zeer tevreden.
Mijn ervaring met van Brugge Adviesgroep is erg positief. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Komen netjes hun afspraken na en tijdens de eerste gesprekken weet je ook waar je aan toe bent.
Het is erg prettig samenwerken. Korte lijnen dus kunnen snel handelen.
Nadat ik een huis had gekocht en bij mijn vorige koophuis zeer goed geholpen was door Menry Karamat Ali, wilde ik weer dat hij mij zou helpen . Zoeken via google en weer gevonden bij Van Bruggen Adviesgroep. Wat een goede organisatie en een geweldige hulp van Menry. Is zeer vriendelijk. Staat altijd klaar voor vragen en advies. Heel blij dat ik hier naar toe ben gegaan. Een aanrader.
Zeer goed en professioneel geholpen door Dhr Karamat Ali. Duidelijke uitleg over alles en hij was altijd te bereiken voor vragen. In het verleden ook al door hem geholpen, toen ook alles perfect verlopen. Wij zijn zeer zeer tevreden!!!
Wat was dit een fijne periode. Iemand met aandacht voor jou wensen en iemand die de juiste beslissingen maak. Hele fijne samenwerking!
Mijn ervaring met Menry Karamat Ali (Ridderkerk) was perfect. Hij was altijd daar waar ik hem nodig had. Ik kon al mijn gevoelens, vragen, zorgen bij hem kwijt. Hij was altijd heel duidelijk en precies. Mocht ik ooit weer een woning nodig hebben, weet ik dat hij er altijd voor ons zal zijn. Ik bedank mij hartelijk voor zijn service. Dankzij hem hem ik mijn thuis gekocht. Bedankt Van Bruggen Adviesgroep!
Heel prettige werkwijze, denkt goed mee en geeft goed advies. En gewoon een leuke gast :-)
Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.