4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig, ik ga al mijn hypotheken hier regelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoal altijd een top service. Ze nemen de tijd voor je, en je bent geen nummertje. Iets wat niet vaak meer voorkomt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als huis kopen net als kleding kopen was zou ik het elke dag weer doen wel met de zelfde hypotheek adviseur wat mij betreft.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In één woord: TOP! Menry is een heel vriendelijke, vrolijke man. Een man die met passie zijn werk uitvoert. Dit is te merken aan het enthousiasme en is ook erg geïnteresseerd in de klant. Wij zijn heel tevreden klanten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Duidelijke uitleg en de tijd voor ons genomen. Alles goed uitgezocht en tot een akkoord gekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, heel goed bereikbaar, ook in het weekend of 's-avonds. Integer, betrouwbaar. En ook belangrijk goed mee te praten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De beoordeling zegt het eigenlijk al, 't geeft oprecht weer hoe we het proces hebben ervaren. De wijze waarop je ons begeleidt hebt is precies hoe je wenst geholpen te worden, je financiële situatie bloot geven is vrij persoonlijk, Menry, jij voelde ons erg goed aan en wist ons te lezen en zodoende de juiste keuzes voor te leggen! Je achtergrond vanuit de branche laat nadrukkelijk je deskundigheid zien, daar hebben we mee geboft. Dit alles staat in de schaduw van je persoonlijkheid, je eerlijk en openheid zorgen voor een fijne samenwerking die we wat ons betreft mee de toekomst innemen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een zeer goede ervaring met Menry van Van Bruggen adviesgroep. Hij is vriendelijk, komt zijn afspraken altijd na, is geduldig en weet waar hij het over heeft. Wij zijn van begin tot einde zeer goed begeleid in het gehele traject van hypotheek aanvraag.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel prettig geholpen, er was haast bij mijn hypotheekaanvraag na een scheiding! De tijdslimiet was strak maar uiteindelijk alle beloften waargemaakt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Menry heeft ons in een eerder stadium voorzien van een heleboel informatie en na enige tijd hebben wij besloten om toch voor iets anders te gaan dan het oorspronkelijke plan. Waar een andere financieel adviseur onze casus moeilijk vond dook Menry er vol passie in en heeft ons van A tot Z geholpen. Dit heeft hij ook nog eens onder tijdsdruk gedaan en met niet al te soepele medewerking van derden. Met vragen konden wij altijd bellen, zelfs buiten kantoortijden. Menry beschikt over een groot netwerk en kan hierdoor bij alle facetten van de aankoop adviseringen doen. Dus zoek je iemand die echt goed in zijn werk is moet je bij Menry zijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb zeer prettig met Menry Karamat Ali samen gewerkt, hij is zeer vriendelijk en neemt de tijd voor je. Als ik met vragen zat, kon ik hem makkelijk bereiken, en kreeg dan ook snel antwoord. Menry, is zeer bekwamen in zijn vak, en alles is allemaal vlotter verlopen dan gedacht. Ik kan dan ook Van Bruggen Adviesgroep van harte aanbevelen. Mvg. Erik

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij als starters zijn super goed begeleid door Meneer M. Kamarat ali. Een super aardige man die precies weet waar hij over praat. In één woord: PERFECT! Wij zijn hem zeer dankbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed geholpen door Menry! Erg klantvriendelijk. Binnen korte termijn was alles goed afgehandeld en geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden en heel blij met Menry Karamat Ali. zeer goede en professionele service. Bij het regelen van een nieuwe hypotheek komt veel kijken. Menry legt alles perfect uit, en komt zijn afspraken na! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor je hulp Menry!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer correct, vriendelijk en deskundig behandeld. Niets was te veel gevraagd. Wij zullen u zeker aanbevelen bij familie,vrienden en kennissen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundige en vriendelijke medewerker die een antwoord had op al mijn vragen. Ik had vertrouwen dat hij inzicht had in mijn situatie en daarvoor de beste hypotheek wilde vinden wat ook gelukt is. Hij nam mijn werk en zorgen uit handen. Al met al een prettige samenwerking.

Zeer prettig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn heel tevreden met het advies en de hulp die wij gekregen hebben van Menry Karamat Ali! Er moet veel worden geregeld bij het kopen van een huis. En dat alles binnen een bepaalde tijd. Het brengt stress met zich mee. Wij werden gerust gesteld en alles is goed en op tijd verlopen. Wij zijn heel tevreden! Bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn super netjes geholpen door Menry Karamat Ali. Geen vraag was teveel. altijd vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk bedankt.

Vriendelijk, servicegericht en behulpzaam

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijne ervaring, goed gevoel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn vriendin en ik zijn zeer goed geholpen door Menry Karamat Ali. Vooral zijn deskundigheid gaf ons een betrouwbaar gevoel en hij nam vooral de tijd om alles zo goed mogelijk uit te leggen zodat wij goede beslissingen konden nemen. Zodoende verliep het traject ook voorspoedig en snel. Kortom zeer tevreden en wij zouden Menry bij iedereen aanraden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een fantastische adviseur! Helpt en denkt mee. Staat 24/7 voor je klaar en wilt er echt het beste uithalen voor de klant! Menry je bent een topper en steengoed in je werk!

Prinses Margrietstraat 60

2983EJ Ridderkerk

Over Van Bruggen

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.