Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig

Deskundig advies

Veel uitleg en duidelijk. Goed te volgen.

Zeer fijn gesprek

Ons gesprek met Axel omtrent financieel advies was zeer aangenaam en vakkundig. Kon zich zeer goed verplaatsen in onze situatie en heeft ons een stuk wijzer weer de deur uit gelaten. Heel erg bedankt.

Vriendelijk en hulpvaardig

Hele fijne ervaring. Nina legde alles duidelijk uit en was ook de dagen daarna nog goed bereikbaar voor vragen. Echt heel erg fijn en betrokken. Aanrader!

• Afspraken nakomen

Gewoon goed stabiel, no nonsens bedrijf

Na 20 jaar Bert, nu zijn opvolger Rick, ook heel tevreden over. We zijn bij van Bruggen altijd tevreden geweest

Vriendelijk en adequaat.

Het eerste contact en gesprek was vriendelijk en er is tot nu toe adequaat gereageerd. Blijken met de materie bekend. Nu de verdere stappen. Hoop dat het tot een goed resultaat gaat leiden.

Oriënterend gesprek.

Axel heeft ons geholpen en we hadden een leuk gesprek. Op dat moment hadden we zijn hulp toch niet nodig. Maar in de toekomst komen we zeker terug.

Vriendelijk en professioneel geholpen

Goede ervaring, er werd goed naar ons specifieke situatie gekeken en van daaruit verder gekeken wat voor ons mogelijk is

Zeer goede opvolgers van Bert

Zeer goed en professioneel overkomende vriendelijke adviseurs. Veel klanten toegewenst

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Prettige deskundige dienstverlening.

Ik ben zeer vriendelijk en van deskundig advies voorzien. De afspraak was snel gemaakt en er wordt naar je wensen geluisterd.

• Afspraken nakomen

Fijne adviseur die denkt in mogelijkheden

Ik heb een fijn informatief gesprek gehad die mij inzichten heeft gegeven wat er mogelijk is binnen mijn situatie. Ik ben erg tevreden over de service.

TOP

Prettig gesprek met een kundig persoon. Geeft veel vertrouwen in het vervolg!

Super fijn geholpen!

Axel is een super aardige man. Heel fijn geholpen en zou heb zeker aanraden aan andere mensen die zijn hulp nodig hebben.

• Afspraken nakomen

Vriendelijk en ter zake kundig

Vriendelijke ontvangst door Axel en goed voorgelicht over mijn financiële mogelijkheden. Tevens goede gesprekssamenvatting ontvangen over de mogelijkheden.

Heel goed

Zeer goede service en vriendelijkheid

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk

Erg tevreden en vertrouwelijk advies

Alles werd goed en duidelijk uitgelegd!

Erg tevreden en vertrouwelijk advies

Alles werd goed en duidelijk uitgelegd!

Deskundig en ontzorgend

Mijn adviesvraag over mijn toekomstige financiële situatie i.r.t. hypotheekaflossing en pensioen werd uitermate vakkundig en grondig beantwoord. Alle tijd werd genomen om aspecten te onderzoeken. Verstandig advies gekregen. Ik ging met een goed en gerust gevoel de deur van het Haarlemse kantoor weer uit. Nette samenvatting van het besprokene direct per mail ontvangen. Compliment en dank!

• Afspraken nakomen

Prettig contact, vertaalde mijn vragen naar helder plan en mogelijkheden.

• Afspraken nakomen

Wij zijn op een vriendelijke en zeer professionele wijze geholpen. Neemt uitgebreid de tijd om achter de wensen te komen. Wij kunnen deze financieel adviseur echt aan iedereen aanbevelen! Ed en Els van der Heijde

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ! We zijn gewoon nog voorwerk aan het verrichten al orens we echt van start kunnen gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ontvangst Duidelijk verhaal Als onze recreatiewoning verkocht is nemen we opnieuw contact op M vr groet. A.W.Neefjes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is erg positief ,hierdoor weet ik waar ik aan toe ben . Heel hartelijk dank

Zijlweg 38

2013 DJ Haarlem

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.