We zijn uitstekend en deskundig geholpen . We zijn blij met onze nieuwe hypotheek.

Erg fijne financieel adviseur

Enno Zimmerman van Van Bruggen Adviesgroep 't Gooi, heeft mij op heel plezierige wijze en zeer deskundig bijgestaan bij het maken van de juiste keuze rond mijn hypotheek. Ik heb de hypotheek die bij mij past en weet me voor de komende 30 jaar verzekerd van de laagst mogelijke netto lasten bij een zo lang mogelijke rentevast periode (uiteraard obv de huidige, zeer lage rentestand). En daar was ik naar op zoek

Goed, snel antwoord.

• Afspraken nakomen

Fijne en deskundige begeleiding en advisering!

Ik ben opnieuw zeer goed geholpen met een hypotheekaanvraag. Ik maak al jaren gebruik van de diensten van Mark en zijn collega’s en dit naar volle tevredenheid.

• Afspraken nakomen

Ik ben ontzettend goed geholpen door Enno.

Enno heeft me erg goed advies gegeven door verschillende scenario's aan te bieden. En daar een adviserende rol in gehad wat het beste bij mij paste. Het contact met Van Bruggen Adviesgroep Het Gooi was prettig en ben daar goed geholpen.

Perfecte begeleiding

Zeer deskundig, goed geanticipeerd op situatie, volhardend, steeds op zoek naar beste oplossing.

Schandalig

Schandalig! Neem je een makelaar blijkt hij ook de hypotheekverstrekker te zijn van de kopers. En in het proces werd dit ook duidelijk. Ik betaal courtage en ze kwamen totaal niet voor mijn belangen op. Ik heb een andere makelaar gebeld voor advies en die dachten in mijn belang. Van bruggen is niet transparant. De koper begon bij de overdracht te zeuren over futiliteiten en wilde dat afkopen voor 6.000€. Van Bruggen was het hier mee eens. Als verkoper heb je t recht op grond van vertrouwen nog dingen te wijzigen/ weghalen als dit gewenst is. Maar van Bruggen wilde een akte opstellen bij de notaris a 250€ kosten verkoper. En dan in depot 5.000. En dan mag de koper in rekening brengen wat hij wil. Dikke vinger! Gezeik om een ingegraven trampoline die weg moet. Maar wel de parasol willen houden. Ook contact gehad met t hoofdkantoor. Ook deze mevrouw was niet eerlijk en handelde niet in mijn belang.

Afspraken nakomen en deskundigheid

Door de klantervaringen van anderen die wij lazen hebben wij gekozen voor van Bruggen adviesgroep. Nu een aantal contactmomenten gehad Wij zijn dik tevreden. Wij kijken vol vertrouwen naar de afhandeling van datgeen we met elkaar hebben afgesproken.

Hij regelt het

Ik kom hier al jaren en het word altijd geregeld! Ik heb weer een top hypotheek!

Vriendelijk

Ik heb mijn contact als vriendelijk, deskundig, en ontspannen ervaren. Enno heeft een open, vriendelijke houding en legt duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn. Heel prettig!

Vriendelijk en kundig

Vriendelijke en kundige specialisten bij Van Bruggen Adviesgroep Het Gooi. In eerste instantie waren wij op enige moment niet tevreden over het niet/te laat nakomen van afspraken (m.b.t. keuzes waarbij veel gemoeid was). Derhalve is Van Bruggen Adviesgroep Het Gooi met ons in gesprek gegaan en is e.e.a. sneller en uiteindelijk netjes afgehandeld. Dank daarvoor.

• Afspraken nakomen

Snel, behulpzaam, accurate informatie.

Dit is de derde keer dat wij bij VBA groep zijn geholpen. En voor de 3e keer weer naar volle tevredenheid. Hele team van Hilversum zijn toppers. Met als hoogtepunt het snelle reageren, op elke e-mail weer. Houd dit vol!!

• Afspraken nakomen

Onze ervaring is echt top 10 jaar gelden hebben hun de aan koop van ons huis gedaan en 9 jaar later hypotheek oversluiten. Enno Zimmerman geeft zeer goede uitleg over de vormen wat wel en niet kan. Iedereen die daar werkt even vriendelijk niks is hun te veel. Wij raden het iedereen aan Nog bedankt Enno je bent een top kerel En de dames van de receptie ook nog bedankt voor het mee denken en regelen groet simone & Agnes

Duidelijke uitleg en advies

• Afspraken nakomen

Altijd meedenken, snelheid, en goede correcte informatie.

Derde keer contact met van bruggen het gooi. Hypotheek Bouwdepot 2e bouwdepot. Wederom een perfecte service, snelle afhandeling en het meest belangrijke; een goed gevoel.

Goed afgehandeld.

Een perfecte afhandeling van onze vraagstelling.

• Afspraken nakomen

Ik ben erg prettig geholpen

Erg fijn contact, direct en duidelijk.

• Afspraken nakomen

Mijn ervaring is dat zowel Mark en Janine supersnel reageren elke vraag word per omgaande beantwoord en zo loopt het hypotheek proces erg snel door super bedankt afz DAniel zieck

• Afspraken nakomen

Zeer tevreden over de dienstverlening

Goed bereikbaar, luisteren goed en spelen op de situatie in. Hebben goed advies gegeven en alle zaken goed geregeld.

• Afspraken nakomen

Ik heb goed advies gekregen en men reageerde snel op mijn vragen.

Het betrof een overname van de hypotheek op mijn naam. Dit proces was onderdeel van een groter proces. Door goed contact te houden en een overzicht te hebben van wat aangeleverd moest worden , kwam alles op tijd klaar met een goede regeling.

Goed advies en deskundigheid

Wij zijn erg tevreden over het contact met de adviseur en de inzet met betrekking tot het oversluiten van onze hypotheek.

Snelle en goede service

Wij zijn goed geholpen door Mark bij het aanvragen van een verhuurhypotheek. Mark dacht met ons mee, was altijd goed bereikbaar en heeft de hypotheek snel en goed voor ons geregeld. We zouden zeker weer gebruik maken van de diensten van Van Bruggen!

Mark is een baas!

Zeer vakkundig en geduldig advies. Ook nazorg is top. Zeker aan te bevelen...

Goed geholpen!

Wij zijn ontzettend goed geholpen. Er wordt voldoende tijd en moeite voor ons genomen om alles uit te leggen en door te nemen.

Fijne geholpen

Ben zeer tevreden over hoe het is gegaan. Wat ik wilde is gelukt.

Gijsbrecht van Amstelstr 56

1213CL Hilversum

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.