4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig en klantvriendelijk. Luistert goed en kan dit goed vertalen naar zijn vakgebied, wat uiteindelijk een prima product voor ons als klant oplevert. Uitstekend!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal top! Duidelijk, open, eerlijk. Alle geduld van de wereld. Snel. Je kunt met al je vragen bij rense terecht, en blijft ze beantwoorden en rustig uitleggen tot het duidelijk is! Super service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn zeer te spreken. Rense heeft ons fantastisch geholpen. Was snel met reageren en kwam afspraken na. Heel fijn. Ondanks alle tijdsdruk bleef hij rustig en had overzicht. We zijn heel tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk ogende man, nam de tijd, uitleg duidelijk, deskundigheid is volgens ons als leek zeer goed. Alles zeer positief ervaren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

snel en vakkundig. Duidelijke afspraken met zeer goed aanbod.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben super geholpen door Rense vd Heide ..... voor iedereen een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hij was een eerlijke man met duidelijk in zijn uitleg en dacht klantvriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij mijn keuze voor een hypotheekadviseur heb ik met drie verschillende adviseurs een oriënterend gesprek gevoerd waarbij Van Bruggen er duidelijk bovenuit stak. Brede kennis, duidelijke uitleg en klantgericht. Je bent hier zeker geen "nummer"; de adviseur kent jou en je zaak persoonlijk en weet dus meteen waar het over gaat als je belt met vragen. Over de afhandeling niets dan lof. Professioneel, duidelijke terugkoppeling bij ontwikkelingen. Verder ging de adviseur erg goed om met het ongeduld van deze lastige klant. :-) Aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het doet wat hij zegt en zegt wat hij doet

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer correct, snel, duidelijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de inzet en klantvriendelijkheid. De deskundigheid zal ook goed zijn, maar kunnen we niet beoordelen omdat we geen vergelijkingsmateriaal hebben.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

erg goed,klant bewust,vriendlijk, proffisioneel, accepteerd de klant niet van de buitenkant maar zoals ze zijn,geduldig,effort een echte10 waard

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij worden goed geholpen met alle tips en advies

Prettig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was voor ons wederom een prettige, fijne samenwerking met Van Bruggen Adviesgroep. Klantvriendelijk, deskundigheid , duidelijke informatie, kortom wij zijn zeer tevreden en zullen zeker jullie aanbevelen in ons netwerk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hadden een topadviseur!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend geholpen, goede bereikbaarheid middels telefoon of mail en klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig, man van zijn woord. De eerste die het bij ons voor elkaar krijgt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede en snelle afwikkeling, en bij gestaan als is prima gegaan. nogmaals bedankt aan Rense van der Heide. Met vriendelijke groet, Kor en Reina Wieringa

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn ervaring met de adviseur uitstekend, was helder en duidelijk. Ik vind het wel misleidend, dat jullie adverteren met hypotheken met BKR codering, maar dat jullie dit niet kunnen waarmaken en zo de mensen die vaak ongewild in zo´n situatie terecht komen en hier nog enige hoop uit putten, wederom gaan telleurstellen.

Nieuwe Ebbingestraat 100

9712 NP Groningen

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.