n.v.t

• Afspraken nakomen

Uitstekende adviezen van zeer professioneel personeel.

Ik heb al vele jaren contact met van Bruggen Advies en altijd tot grote tevredenheid. Concrete en zeer professionele adviezen en altijd bereid mee te denken. Bij vragen onmiddellijk bereid te reageren en te helpen. Top! In mijn geval is Daan van der Til een topper.

• Afspraken nakomen

Duidelijk, helder en leuk gesprek!

Wij hadden een leuk gesprek gehad met Bert! Van alle hypotheekadviseurs waar wij een ooit een gesprek mee hebben gehad, waren de gesprekken vaak vaag en onduidelijk en zaten we achteraf met meer vragen dan voor het gesprek. Ik raadt één ieder dan eens aan om met Bert een gesprek te hebben! Hij legt het je rustig en duidelijk uit en verteld je precies waar je rekening mee moet houden, je merkt aan alles dat hij een brede vakkennis heeft en het ook nog eens heel leuk vind om te doen.

Snelle service, altijd bereikbaar

Goed geholpen bij de aankoop van een woning en alles wat daarbij hoort. Ze denken goed mee, zijn "altijd" bereikbaar en bereid om goed mee te denken in het belang van de klant.

Keurig geholpen

Het is snel en duidelijk uitgerekend en geholpen

Fijne en snelle service

Ik heb mij laten adviseren door Van Bruggen met de hypotheek en alle randzaken aangaande de koop van mijn eerste woning. Alles werd voor mij geregeld en in een zeer rap tempo! Super fijne communicatie ik zou Van Bruggen Adviesgroep zeker adviseren.

• Afspraken nakomen

Direct goed en duidelijke antwoorden op vragen. Zeer prettig

• Afspraken nakomen

Very smooth and everything was handled professionally and on time

Will definitely recommend and the whole process has been very smooth and all information was shared to get a very clear picture on how to proceed. Bert was always available when needed and was happy to answer all our questions and clear all our doubts. Very good service and everything was done in a timely manner. Overall made the whole experience stress free and without any hassles and issues.

• Would you recommend us? Yes

Deskundig en to the point

Deskundig en to the point geholpen

• Afspraken nakomen

Bert luistert aandachtig en biedt scherpe, praktische adviezen. Hij denkt goed met je mee en biedt waardevolle ondersteuning bij het nemen van beslissingen.

Heel goed!

Ten eerste hebben wij een goede ervaring met de adviseur en ook met de dame die alle stukken opvroeg. Er is heel snel en efficiënt gewerkt van alle kanten, waardoor de hele procedure snel doorlopen is.

Tot nu toe prima

Prima advies

Prima advies, geduldig en vriendelijk. Niet opdringerig

Eerlijk advies

Klantvriendelijk personeel en eerlijk advies.

Behulpzaam en soepel!

Mijn ervaring met Bert van Dijk is soepel en snel verlopen. Hij is deskundig, makkelijk in omgang en bovenal ook gewoon eerlijk. (Nu moet de hypotheek aanvraag alleen nog lukken)

Op maat

Persoonlijke begeleiding op maat

Aanrader!

wordt om tot de beste, voordeligste en snelste oplossing te komen.

• Afspraken nakomen

Heel goed geholpen. Een aanrader.

Heel goed geholpen. Een aanrader.

• Afspraken nakomen

Goed gesprek en goed advies.

Ik ben natuurlijk een leek, maar het was een gedegen gesprek, waarbij het advies aansloot bij mijn situatie. Terwijl ik uiteindelijk geen product heb afgenomen. En het gesprek was gratis. Klinkt dus goed met terzake doende kennis.

Vriendelijke en kundige adviseurs

Voor mij een spannende stap, een eerste huis kopen. Gelijk vanaf het begin al met open armen ontvangen en er wordt met zorgvuldigheid meegedacht aan de mogelijkheden. Dat is een fijn gevoel om dan ook voor jullie te kiezen!

• Afspraken nakomen

Goede uitleg en laagdrempelig.

Het gesprek was open en laagdrempelig. De uitleg was duidelijk en kwalitatief inhoudelijk. De adviseur heeft ook nog de waarde van het huis uitgezocht zodat we een onderbouwd bod konden doen. Visuele ondersteuning tijdens het gesprek was fijn geweest voor mijn vrouw.

Snel en goed geholpen!

We werden snel opgebeld voor een afspraak. Toen we het huis hadden bezichtigd kregen we dezelfde dag nog meer informatie toegestuurd en er werd goed meegedacht met het bod. We zijn nog aan het wachten of deze wordt geaccepteerd!

Fijn duidelijk geholpen

Heldere uitleg en tips waar we verder mee kunnen

Erg verhelderend

Een fijn duidelijk gesprek waardoor we precies weten wat mogelijk is. We kunnen hier absoluut mee verder en hopen snel concreet iets te gaan doen!

• Afspraken nakomen

Snelle reacties en fijn contact.

Apeldoorn 6

7311AG Apeldoorn

Over Van Bruggen

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.