Ik kon snel terecht voor mijn afspraak Er werd de tijd genomen en zorgvuldig en deskundig informatie gegeven en al mijn vragen beantwoord.
Janny heeft mijn vragen snel en adequaat kunnen beantwoorden. Ik kreeg de bevestiging die ik nodig had om een goede keuze te maken m.b.t. het eerder stoppen met werken. Fijn gesprek.
Deskundigheid, klantvriendelijk en rapportage gaat snel
Ik ben zeer goed geholpen in het proces van verkopen en kopen van een woning. Altijd snel reactie. Goede uitleg en opties bespreken.
Bedankt voor deze positieve reactie. Tevreden klanten, daar krijgen wij energie van!
Voelden ons direct welkom, werden dan ook vriendelijk en professioneel ontvangen
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Ik vond het een prettig gesprek en ik hoop u voldoende informatie te hebben gegeven om over verdere stappen te beslissen.
Voor een hypotheekaanvraag ben ik zeer goed geholpen. Ik kan met al mijn vragen terecht en het personeel is zeer vriendelijk en vakkundig.
Bedankt voor de positieve reactie en voor het vertrouwen in ons kantoor.
Een zeer duidelijk informatief gesprek. Een afspraak op korte termijn in kunnen plannen. Vriendelijk geholpen
Het adviesgesprek heeft mij waardevolle nieuwe inzichten gegeven die mij goed op weg geholpen hebben bij het vaststellen van mijn financiële doelen voor de korte en langere termijn.
Zeer goed geholpen door Janny , eerlijk en goed advies gekregen over ons pensioen. Alle lof voor dit kantoor. En fijne ontvangst het voelde allemaal heel vertrouwd.
Ik ben zeer prettig geholpen met een goed advies. Deskundig,vriendelijk en duidelijk. Precies waar ik behoefte aan had.
Er werd werkelijk de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Er worden verschillende opties besproken.
Goed en zeer vriendelijk geholpen
Heel professioneel en vriendelijk ontvangen En goede uitleg vanwege mijn pensioen Top!
Deskundig en vriendelijk
Geachte heer Van Gammeren, beste Marcel, Hierbij wil ik jou bedanken voor het aangename gesprek over een mogelijke af te sluiten hypotheek ter grootte van 20.000 euro. De hieraan verbonden kosten, voortkomend uit het systeem van behandeling van bijna 5.000 euro vind ik te hoog en een hypotheek van 75.000 euro heb ik niet nodig. Ook jouw deskundigheid heb ik als zeer positief ervaren. Mocht ik personen tegenkomen, die een hypotheek of een andere vorm van lening nodig hebben, dan zal ik jou sterk aanbevelen. Hartelijke groet, Ton Koning
(Y)
Zeer fijne samenwerking , Snelle reactie, Heel behulpzaam
Ik ben goed en duidelijk geïnformeerd en plezierig en snel geholpen
We hebben fijne en erg duidelijke gesprekken gehad. Voor iedereen die er geen kaas van gegeten heeft een hele fijne partij. Daarnaast altijd bereikbaar en snelwerkend. De adviezen en het netwerk van de hypotheekadviseur zijn super goed bevallen.
Janny legde alles rustig uit en gaf adequaat antwoord op mijn vragen.
Al diverse keren door Janny bijgestaan bij aankoop woning. Zij neemt alle onzekerheden bij je weg en verzorgt en regelt de financiële zaken tot in de puntjes. Daardoor wordt de aankoop van een andere woning een ontspannen feestje. Chapeau voor Janny !!
Fijne mevrouw, niet alleen als adviseur, maar ook als mens. Er werd een realistisch beeld geschept en wij kregen ook echt het gevoel dat in ons belang werd gedacht en niet de eigen portemonnee. Als wij echt een huis gaan kopen, zijn wij wel degelijk van plan om bij haar aan te kloppen weer.
bij deskundigheid NVT ingevuld, daar het gesprek nog te informeel was. Dit zal na vervolggesprekken op waarde geschat kunnen worden.
Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.