5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat zijn wij blij dat we bij Van Bruggen adviesgroep terecht gekomen zijn. De adviseur (Johan) heeft erg z'n best gedaan om onze droom werkelijkheid te maken. Uitermate klantvriendelijk en alle vragen worden snel beantwoord. Mocht het nodig zijn, dan komen we hier in de toekomst zeker terug.

Goede deskundigheid

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Johan heeft het voor ons uitstekend gedaan. Ook heeft hij zich nog met een zakelijk probleem bemoeid en binnen 1 uur geregeld. De Rabobank was hier al een week mee bezig en kreeg het niet voor elkaar. Johan BEDANKT!!!!!!!

Was een prettig gesprek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Diverse adviezen ontvangen mbt hypotheek verzekeringen e.d.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en correct behandeld door deze mensen. Helaas koos ik voor een partij vlakbij in de buurt, Oosterhout is mij net iets te ver. Had ik daar gewoond, was ik met deze firma in zee gegaan.

Torenstraat 15

4901EG Oosterhout

Over Van Bruggen

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.