4 sterren: goede service, goed behandeld

Het contact heb ik als vriendelijk en direct ervaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb slechts een eerste gesprek gehad. Dat verliep prima. De heer kwam zeer goed over. Misschien is het verstandiger deze vr as gelijkt te sturen in een later stadium?. Vr. groet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Na een advies werden we snel de deur uit gezet. We weten niet waarom.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettig gesprek, op juiste (deskundige) wijze geïnformeerd,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Informatie gesprek gehad in Purmerend. Zeer goed en deskundig geholpen, uiteindelijk geen gebruik gemaakt van advies ivm voordeligere aanbieding van een concurent

Duidelijke taal

2 sterren: slechter dan verwacht

Mijn vriend en ik kwamen voor een gesprek mbt de maximale hypotheek. In ons geval was dit lastig, omdat wij allebei in het bezit waren van een huis. De oplossing leek simpel zoals de adviseur ons schetste, maar niets bleek minder waar. Daarnaast hadden wij beiden het gevoel dat we op moesten schieten: de adviseur keek regelmatig op zijn horloge, voor berekeningen liep hij gehaast weg naar zijn bureau, vragen werden naar mijn gevoel "afgeraffeld". Wij stonden na het adviesgesprek buiten en hadden meer vragen dan vóór het adviesgesprek. Beiden hadden we het gevoel dat de adviseur erg graag naar huis wilde en onze moeilijke casus maar lastig vond.. Heel jammer. Ik zou, wanneer je met een moeilijker situatie komt dan je eerste huis aankopen, deze adviseur niet adviseren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vrijblijvend prettig adviesgesprek gehad. Vriendelijke ontvangst en keurig gesprek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en eerlijk gesprek gehad

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend goed bereikbaar, reageert snel op vragen, stelt het belang van de klant centraal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zondermeer goed geholpen door van Bruggen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je wordt heel goed geholpen. Op vragen heb je direct antwoorden. Altijd klantvriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn vanaf begin gelijk goed duidelijk en zeer deskundig geholpen. Top ga zo door.

klantvriendelijk en duidelijke uitleg

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Toen ik voor de aanschaf van ons huis een hypotheek nodig had ben ik op advies van een collega bij de van bruggen advies groep terecht gekomen. Daar zijn wij keurig en kundig geholpen. Duidelijk advies, denkt mee en toont initiatief. Ook in de daarop volgende periode heeft David en zijn team ons goed geholpen. Inmiddels heb ik al diverse vrienden en bekenden doorgestuurd en ook die zijn goed geslaagd en blij met hun dienstverlening. Wat ik belangrijk vindt is een eerlijk advies en dat heb ik absoluut gekregen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaringen met de van bruggen adviesgroep purmerend zijn 100% goed. Een aanrader voor iedereen en voor velen een voorbeeld hoe het hoort!! Niet alleen het verzorgen van een hypotheek op maat maar ook voor de verzekeringen HET juiste adres. Advies op maat, inlevingsvermogen en service gerichtheid staan bij mij hoog in het vaandel en dat is ook precies wat je krijgt. Kortom: Ze maken het ook waar!!

Weerwal 18 (b.g.)

1441AL Purmerend

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.