Eerlijk en persoonlijk

Van begin tot eind een fijne samenwerking.

• Afspraken nakomen

Ik was verbaasd en had een dergelijke reactie niet verwacht

De eerste keer dat ik belde werd de verbinding vrij vlot verbroken. De uitleg hiervan was dat er niemand aan de andere kant zou zijn. Volgens mij was daarvoor de verbinding te kort geweest en leek het wel alsof het niet uitkwam dat ik belde. Toen mijn vraag. Ik had een vraag m.b.t. het afsluiten van een auto verzekering voor mijn zoon. Ik kreeg niet de verwachte info. I.p. daarvan kreeg ik uitleg dat ik eerst met een kenteken moest komen pas dan kan er een berekening worden gemaakt. Ik wilde eigenlijk alleen maar info zodat we konden bekijken of het nu al rendabel is om een auto voor mijn zoon aan te schaffen. Deze vraag kon niet worden beantwoord. Het kan ook aan mij liggen maar ik kreeg de indruk dat er wat cynisch werd gereageerd op mijn vraag. Dit maakte ik op uit een opmerking dat degene die ik normaliter spreek ook geen glazen bol zou hebben. Al met al een wat minder prettig gesprek en zeker niet zoals ik gewend ben.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Top!

Betrouwbaar en zorgvuldig in aanpak en communicatie ! Ons dossier kende een paar “uitdagingen” maar die werden stuk voor stuk gepareerd.

Prettige samenwerking

Wij hebben advies gekregen van Daan v.d. Til en dat is ons goed bevallen. Hij is goed bereikbaar, flexibel en kent de markt goed. De afhandeling gebeurt door de administratie en dat verloopt goed. De administratie is iets minder flexibel in het meedenken met de klant.

• Afspraken nakomen

Er wordt tijd voor je genomen en je wordt goed geinformeerd.

Ik heb een prettige ervaring. Er wordt naar je geluisterd en tijd voor je genomen. De informatie wordt duidelijk gebracht en uitgezocht wat het beste bij je past.

Zeer goed geholpen

Geweldig geholpen door Daan v d Til en zijn team en snelle reacties op telefoontjes Zeer goed geholpen door Daan vd Til en zijn team en snelle reactie op telefoontjes van onze kant Daarvoor onze dank

snelle reacties, meedenken en snel en adequaat en correct handelen

snelle reacties, meedenken en snel en adequaat en correct handelen

• Afspraken nakomen

Klantgericht, betrouwbaar en professioneel.

Wat zijn wij ontzettend fijn en goed geholpen door Van Bruggen Adviesgroep. Ze hebben verstand van zaken en zorgen ervoor dat het allemaal tot in de puntjes geregeld word. Geweldig!

Fijn persoonlijk contact

Topper !

Fijne werk ervaring met Daan van der Til . Meedenkend en constructief !

Ervaren en deskundige advieseurs

Wij hebben een complexe situatie gehad waardoor verschillende adviseurs ons hebben afgewezen. Bij van Bruggen Adviesgroep was er wel een mogelijkheid en dankzij van Bruggen Adviesgroep is de hypotheek rond gekomen. Wij zijn goed begeleid bij de koop van onze eerste woning. Het contact liep vlot en onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord.

Ongelovelijk dankbaar

Wat een top team!! Snel handelen, meedenkt en voor 100% oplossingesgericht werken...!! Van Bruggen advies groep is echt een aanrader!

• Afspraken nakomen

Goede service en tegen een prima prijs

Duidelijk, goede service, snelle reactie en overall een grote betrokkenheid en nauwkeurigheid.

• Afspraken nakomen

Goed op dingen inspelen en snel reageren op veranderingen

Prima ondersteuning en advies

Geweldig goed geadviseerd en prima alles afgehandeld. Prima nazorg

Optimaal

Attent, alert, conform afspraak. Je kan het volledig uit handen geven en het komt goed. Top!!

• Afspraken nakomen

Klantbegrip en enthousiasme sieren alle medewerkers!

Door goed te luisteren kwamen we snel en deskundig tot goede inzichten en konden we snel handelen. Als resultaat mijn droomhuis! Super dankbaar!

gewoon goed

veel vertrouwen in Daan vd Til

Goed en deskundig

Goede voorlichting door vriendelijk persoon.

• Afspraken nakomen

Heel positief, net als vorige keer.

Contact met Daan en Patricia verloopt erg goed en is informeel maar super duidelijk. Daan heeft veel kennis van zaken.

Perfecte adviseurs

Prima uitleg en een vertrouwd gevoel.

• Afspraken nakomen

Denken mee, zeer goede service

Goede en duidelijke communicatie.

• Afspraken nakomen

Zeer gemotiveerd en deskundig personeel die er voor gaan! servicegericht en goed bereikbaar!

Zowel met verkoop-/aankoopmakelaar als financieel adviseur hele goede ervaringen. We zijn al een aantal jaren klant en hadden zonder hen niet kunnen bereiken wat we nu bereikt hebben! Zeer deskundig en actief in het meedenken/bedenken van oplossingen.

• Afspraken nakomen

Adviseur denkt mee en legt deskundig en duidelijk uit.

We hebben een prettige ervaring. Adviseur legt goed uit en handelde snel waar nodig. Bedankt!

Stationsstraat 198

7311 MJ Apeldoorn

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.