4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen met een goed verhaal en uiteindelijk een mooi product verkocht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Communicatie tussen klant en tussenpersoon mag een stuk beter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden met een duidelijke uitleg en vele malen beter dan de uitleg bij o.a.banken(rabo)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een onmogelijke missie leek heeft Daan van der Til toch waar gemaakt. Waarvoor onze dank.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot op heden goed. Zojuist is de koopsom bepaald en wachten verdere afhandeling af. We gaan er vanuit dat dat ook goed is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hypotheek overgesloten tegen gunstige voorwaarden en financieel advies m.b.t. lijfrente.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies en duidelijke comunicatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ondanks dat ik de adviseur slecht een aantal malen telefonisch heb gesproken wilde ik toch mijn mening doorgeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het proces verliep voor mij wel eens wat onduidelijk. Een stappenplan was /is aan te raden, Dan is voor de klant duidelijk wat er staat te gebeuren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijk ontvangen,goed meegedacht en goede adviezen gegeven. kortom, voelde me gelijk op m"n gemak en het geheel gaf een vertrouwde indruk .het traject is nog niet geheel afgerond maar ook hier zie ik het met vol vertrouwen tegemoet. een tip voor een ieder : ga niet lang op zoek naar een adviseur maar ga gelijk naar het enige en juiste en onafhankelijke adres : Van Bruggen Adviesgroep.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben twee prettige gesprekken gevoerd met Daan van der Til, waarbij Daan deskundig, open en "zonder ons een richting op te willen duwen" een voor ons goed advies over onze (nieuwe) hypotheek heeft gegeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden al ervaring met van Bruggen. Was dit keer positief verrast door leenmogelijkheden en ook omdat wij spaarhypotheek toch mee mogen nemen, zij het binnen 6 maanden. Dat scheelt een hoop! Was ook positief verrast door advies om te opteren voor variabele rente, omdat vaste rente toch nog zakt. Hoe dan ook zaten we op een lijn en wij hebben er vertrouwen in.

Stationsstraat 198

7311 MJ Apeldoorn

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.