kan niet beter

zeer deskundig goed advies snel antwoordt op vragen niets is te veel gevraagd geeft ook eerlijk antwoord als iets niet kan

Prima begeleiding en advies

Goed meedenken n.a.v. onze wensen en prima advies gekregen. Opvolging verliep goed, hielden ons op de hoogte van de voortgang. Adviseur (Daan van der Til) prettig persoon en goed benaderbaar

• Afspraken nakomen

Fijn mee samen gewerkt en ze zijn er voor Je

Sinds ik hoorde van mijn Buurman dat ik eens Daan moest benaderen voor een geschikte hypotheek loopt het fantastisch, ik wordt goed geholpen door Pascalle zij staat mij bij wat ik moet doen en samen zijn we tot een goed resultaat gekomen chapeau

Uitstekende service

Wij ervaren van Bruggen (Apeldoorn) als een klantvriendelijke organisatie. Prettige begeleiding gehad van o.a. Daan, Bert en Pascalle. Snelle communicatie en behulpzaam in het gehele proces.

• Afspraken nakomen

Na maanden onzekerheid bij de bancaire hypotheekverstrekker v Bruggen in de arm genomen. Wat een verademing! Wat een schril contrast met de contacten die ik eerder met de bank had gehad. Daar waar ik bij de bank steeds zelf met vragen moest komen, werd ons direct bij een eerste gesprek met Daan al duidelijk wat de mogelijkheden en de opties voor ons waren. Een hele geruststelling! Er zijn dagen dat ik geen hypotheek afsluit, dus weet ik veel. Ik verwacht dan toch een adviseur die ons bij de hand neemt en ons laat zien wat kan, niet omgekeerd. Dus verder met v Bruggen. Ik heb steeds het gevoel gehad gehoord te worden en met wie ik ook contact had binnen v Bruggen, het verliep gewoon vlot en adequaat. Heel erg prettig! Er is maximaal met ons meegedacht en dat heeft geresulteerd in een goede overeenkomst. Enorm blij mee!

• Afspraken nakomen

Goede adviezen, fijne medewerkers, veel geduld en doennecht veel moeite om alles goed af te handelen

Eerlijk en vakkundig advies, we zijn al jaren klant, we zijn ook deze keer weer fijn geholpen, er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden.

Snel geregeld!

Betrouwbaar en deskundig! Pascalle weet klantbeleving naar een 9+ ervaring te brengen.

Zeer tevreden!

Wij ervaren het contact met van Bruggen Adviesgroep als heel prettig. We kregen onze financierings opties op een heldere, transparante en vriendelijke manier uitgelegd. Ook het traject daarna ging het contact super fijn en snel.

• Afspraken nakomen

Helder advies en een prettige omgang

Helder advies en een prettige omgang met goed meedenken.

• Afspraken nakomen

Vlot, vriendelijk, professioneel en zeer deskundig

Bemiddeling door Daan van der Til. Was niet onze eerste ervaring met hem (van Bruggen adviesgroep) Heel vanzelfsprekend dat we ook weer naar hem gingen voor het oversluiten van onze hypotheek. Duidelijke en heldere uitleg over de mogelijkheden. Daarna zeer goed via mail en telefoon begeleid door Patricia Verzijl voor de afwikkeling van alle administratieve bescheiden e.d.

Snelle vriendelijke hulp

Persoonlijke hulp die al onze vragen en zorgen snel heeft geantwoord. Snelle antwoorden als we vragen hadden, vooral van Patricia toen alle documenten geregeld moesten worden.

SUPER

Zeer meedenkend en professioneel advies gehad van Daan Ook al was het voor ons zeer spannend maar het kwam altijd goed volgens Daan en dat was ook zo We zijn nu trotse bezitters van een prachtig appartement dankzij de hulp van Daan ,Patricia en de makelaar Marcel Olijhoek De communicatie met Patricia was ook zeer geweldig,ze gaf advies maar daarachter is het een pracht mens en zeer deskundig Wat ook zeer fijn is dat alles onder één dak zit .

• Afspraken nakomen

Snelle service en afhandeling!!

Snelle service!

Het is altijd snel en prettig schakelen met Daan en later ook met Patricia. Duidelijke uitleg bij vragen en vooral dat stapje extra zetten. Daan heeft in de best lange aanloop naar de uiteindelijke definitieve opdracht elke keer weer meegedacht en uitgerekend wat de mogelijkheden waren. Super!

Prima geadviseerd

De behoefte van de klant goed boven water gekregen. Diverse mogelijkheden voorgelegd Juist geadviseerd.

Deskundig en betrokken

Zeer tevreden, no nonsens en korte lijnen. Prettig communiceren

Warme en vertrouwde ondersteuning

Altijd zeer prettig en deskundig advies gehad. Persoonlijk en dynamisch schakelen. Veel kennis en kunde. Voelde heel prettig om het vertrouwen te geven en te krijgen in een goede afloop. De deskundigheid is duidelijk voelbaar.

• Afspraken nakomen

Geweldig advies, zonder haken en ogen.

Het advies gesprek met Daan was plezierig, vriendelijk en wij werden deskundig geadviseerd. Na het advies gesprek wisten wij waar wij aan toe waren bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Het vervolg, na het geven van de opdracht, was eenvoudig te volgen. Wij werden constant op de hoogte gehouden van de vorderingen met de aanvraag van de nieuwe hypotheek. De communicatie met Patricia was altijd duidelijk. Zeer tevreden.

• Afspraken nakomen

Uitstekende dienstverlening, zeer naar wens

Voor het ophogen van onze hypotheek, hebben we gebruik gemaakt van de diensten van de Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn. Communicatie was erg duidelijk, en alles werd razendsnel geregeld. Ze nemen ontzettend veel werk uit handen. Ook extra vragen worden heel snel beantwoord. Bijzonder fijne ervaring, en ik kan iedereen de Van Bruggen Adviesgroep aanbevelen.

• Afspraken nakomen

Bijzonder snelle en kundige handelwijze!!

Het oversluiten van onze hypotheek was zeer goed geregeld. Heldere uitleg en uitstekende begeleiding! Uitstekende deal gesloten!!

Prettig en persoonlijk

Prima ervaring allemaal goed en duidelijk verlopen

• Afspraken nakomen

Perfecte service en goede ondersteuning.

Mijn aanvraag verliep uitstekend mede door de goede service en goede ondersteuning van Bruggen, kortom zeer tevreden!

Snelle persoonlijke service

We hebben de gesprekken en mails als zeer persoonlijk ervaren. Er wordt meegedacht en de vragen die je stelt zijn eigenlijk altijd dezelfde dag nog beantwoord. Er wordt de tijd genomen tijdens een gesprek. Bij het naar huis gaan was het voor ons een duidelijk verhaal zonder alleen maar vaktermen.

• Afspraken nakomen

Ongelooflijk eenvoudig, ongelooflijk goed resultaat!

Goede begeleiding, goede uitleg en een heel goed resultaat. Zo goed, dat ik eerst 2½ maand gewacht heb met een recensie omdat ik alsnog een onaangename verrassing verwachtte. Ongelooflijk, maar die kwam dus niet. Alleen maar voordelen. Van Bruggen Adviesgroep heeft voor mij een flinke daling van de maandelijkse lasten bewerkstelligd. Een absolute aanrader!

Deskundig advies

Terwijl er een best complex financieringsvraagstuk lag, maakte de adviseur het simpel en helder.

Stationsstraat 198

7311 MJ Apeldoorn

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.