4 sterren: goede service, goed behandeld

In een zeer vriendelijke atmosfeer duidelijk en deskundig financieel advies ontvangen van Machteld van Rijnbach betreffende de aankoop van onze nieuwe woning. Door deze goede ervaring ook de aankoopbegeleiding door VanBruggen (Woon.nl) laten verzorgen. Rika v/d Zouwen heeft ons hier uitstekend ondersteund met haar heldere en realistische kijk op de zaak. Kortom, aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed en prettig geholpen bij het (zeer) snel verkrijgen van een hypotheek. De adviseurs waren erg betrokken bij mijn situatie en hebben de nodige onderhandelingen vakkundig van mij over genomen. Heel erg bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdje terug een bezichting gehad van Rika van der Zouwen. Zeer prettige bezichting. Rustig, niet gehaast en realistich. (niet zo een snelle gladde verkoper). Heel fijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een bijzonder prettig en to the point gesprek gehad met uw adviseur. Tevens zijn de vragen die openstonden nauwkeurig beantwoord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hebben geen spijt van keuze voor deze tussen persoon en zouden zeker een volgende keer weer met ze in zee gaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele prettige samenwerking en duidelijke uitleg> TOP

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig in omgang en deskundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Peter Kilsdonk is al jaren onze adviseur en we hopen dat hij dat nog jaren kan blijven! Topper die Peter.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van Bruggen Veenendaal heeft zelf initiatief genomen om mijn hypotheek voortijdig te laten oversluiten. Hun advies kwam op het juiste moment en was inhoudelijk perfect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige persoon om mee te werken en altijd aanspreekbaar. Over de deskundigheid kan ik niet oordelen, maar heb het gevoel dat dit wel goed zit.

• Deskundigheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vriendelijk en terzake kundig. ik zal het zeker aan bevelen bij bekenden enfamilie, min dochter heeft een afsraak gemaakt i.v.m hypotheek verlengen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik word uitstekend begeleid door mr kilsdonk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Peter van Kilsdonk van de van Bruggen groep Veenendaal heeft ons ontzettend goed geholpen de juiste hypotheekconstructie uit te zoeken en heeft alle benodigde papieren voor de hypotheekbank iedere keer op tijd opgevraagd. Bleef geduldig en zeer klantvriendelijk. Ik zou hem bij vrienden aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting en begeleiding bij maken van keuzen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer prettig ontvangen en gaf direct bij eerste gesprek duidelijkheid over de mogelijkheden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn erg tevreden over de service van Peter Kilsdonk. Wij werden op alle vlakken geadviseerd, van de hypotheek tot zaken die te maken hadden met de aankoop van ons huis. Al met al zeer tevreden en aan te bevelen aan een ieder die van plan is een huis te kopen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met van Bruggen adviesgroep is zeer positief. Met alle vragen die ik had kon in per telefoon of per email gelijk terecht en ik kreeg op zeer korte termijn antwoord. De adviseurs die mij hielpen beantwoorden zelfs mijn vragen in hun vakantie. Afspraken werden altijd na gekomen en mocht er toch iets tussen komen werd dit tijdig gemeld. Er kon gelijk een nieuwe afspraak gemaakt worden. Ook nadat alles rond was kon ik altijd mijn adviseurs bellen als ik nog vragen had.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze eerste ervaring, maar meteen een goede. We zijn buitengewoon blij met de manier waarop wij zijn geholpen.

Bernard van Kreelpoort 4

3901RC Veenendaal

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.