5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik belde uw bedrijf omdat ik een probleem had met mijn hypotheek bank. Ik moest voor een bepaalde datum de hypotheek omgezet hebben. Doordat mijn vrouw in november 2013 is overleden en de regel is dat je dan binnen een jaar je hypotheek boete vrij kan oversluiten, wat ik pas oktober dit jaar vernam. Ben ik bezig geweest met mijn hypotheek verstrekker om dit voor elkaar te krijgen. Maar zij hebben er alles aan gedaan om te rekken na de sloop datum. De dag voor die afloop belde ik gewoon om mijn verhaal kwijt te kunnen. En hr. Kilsdonk pakte dat erg resoluut aan en kreeg ik twee maanden verlenging van bedoelde periode en is nu mijn hypotheek overgesloten. Chapeau voor deze man

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met Peter Kilsdonk is meer dan positief, we worden zeer proactief geholpen, op de hoogte gehouden, betrokken bij alle ter zake doende items. Als er obstakels zijn probeert hij dat ook werkelijk op te lossen en laat dat niet aan ons de klant over maar denkt met ons mee wat de beste oplossing is. Peter geeft eerlijk en duidelijk aan welke mogelijkheden er zijn en legt uit waarom welke keuzes gemaakt moeten worden. Wij zullen dan ook een ieder die een advies nodig heeft Peter Kilsdonk aanraden, hij is open, eerlijk en kritisch waar het moet. Als we als cijfer een 20 hadden mogen geven hadden we dat zeker gedaan. Hans Nisters

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klinkt flauw die hoge cijfers, maar het gaat geheel zoals gehoopt en ook zou moeten. Eindelijk een deskundige adviseur die actief met de klant meedenkt, tijd neemt en slagvaardig is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bernard van Kreelpoort 4

3901RC Veenendaal

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.