alles werd mijn uit gelegd

het ging heel makkelijk nu nog afwachten naar het aanbod

Goed geholpen

Ben heel goed geholpen door Marco goeie uitleg over alles en zeer klantvriendelijk

Super goed geholpen

Ik kon al mijn vragen kwijt. We hebben goed gekeken naar mijn situatie en verschillende scenario's doorlopen. Het contact liep goed en ik kon achteraf makkelijk nog vragen stellen of iets opvragen.

Goed en accuraat geholpen

• Afspraken nakomen

Erg prettig en persoonlijk gesprek

Wij zijn erg goed geholpen door deze partij. Vriendelijk en persoonlijk gesprek.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Kundig en betrokken

Vakkundig en klantvriendelijk met oog voor de wensen van de klant. Maatwerk is het devies waarbij de wensen van de klant professioneel worden vertaald naar reële mogelijkheden. Onduidelijkheden worden in begrijpelijke taal uitgelegd. Opvallend goed bereikbaar en beschikbaar voor overleg.

Professioneel en warm

We zijn fijn ontvangen en zullen van Bruggen zeker adviseren bij vrienden en familie!

Professioneel, vakbekwaam & warm

Mijn partner en ik hebben het advies van van Bruggen als zeer verhelderend en waardevol ervaren. We werden warm ontvangen en er werd uitgebreid de tijd genomen om onze situatie te analyseren. Ik zou van Bruggen zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

• Afspraken nakomen

Duidelijk en helder advies.

Prettig en helder advies.

Expertise, professionaliteit en een compleet advies!

Wij zijn zeer geholpen door het complete en professionele advies dat wij hebben ingewonnen over onze hypotheekmogelijkheden. Zeer tevreden en blij dat we voor van Bruggen hebben gekozen.

Heel Goed.

Ik vond de adviseur zeer vriendelijk, kundig en legde me uit wat ik wel en niet kon.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Een prettig gesprek maar geen gevolg.

Na een prettig gesprek op het kantoor in Lansingerland nooit meer iets gehoord. Bij iemand anders advies gevraagd.

• Afspraken nakomen

Een geschenk uit de hemel

Oude goede contacten blijven je altijd bij. Door een interview in de krant werd ik enthousiast. Neem contact met ons op en kom voor een gesprek om te kijken wat voor u kunnen betekenen. Na een uur praten ging de wereld voor ons open en staan we er levenslang veel beter voor dan daarvoor. Helder en duidelijk is uitgelegd wat mogelijk is. Dank

top

deskundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Iemands die tijd neemt en met veel zorg adviseert , deskundig en eerlijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakkundig team, snel en persoonlijk advies!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, klantgericht, heldere uitleg over een voor mij onbegrijpelijk onderwerp. Marco, je levert geweldige service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze hypotheekadviseur was Marco Stubbe en wij hadden gelijk vanaf het begin een goed gevoel bij deze man. Hij kon rustig uitleggen wat de opties waren en wat er allemaal op ons af zou komen. Ook wist hij ons gerust te stellen over zaken waar wij ons wel druk over maakten. Marco was ook heel snel met antwoorden (behalve in het weekend) en kwam altijd met een up to date voorstel of document. Ik kan iedereen hem aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kennis en ervaring gecombineerd met de servicegerichtheid is heel prettig. e-mail: [email protected]

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik ben bij marco stubbe en ook al is het veel geld hij werkt alsof het zijn eigen toekomst is en portemonnee .doet erg zijn best dus voor ons( vrouw en ik )

zeer prettige ervaring, we zijn al bezig met stap 2 en 3

4 sterren: goede service, goed behandeld

Correct en vriendelijk te woord gestaan. Snelle en adequate afhandeling. Aan te bevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend bevallen. Het was het geld waard!!!

Tobias Asserlaan 3

2662SB Bergschenhoek

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.