4 sterren: goede service, goed behandeld

Als starter op de woningmarkt is mij een hoop uit handen genomen door de deskundigheid van Alfred. Er is goed gekeken naar mijn persoonlijke situatie waardoor ik mijn droom appartement hebt kunnen kopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan niet anders dan Alfred Robijn een 10 geven. Hij komt zijn afspraken na en heeft zijn uiterste best gedaan om mijn hypotheek rond te krijgen, andere hypotheekverstrekkers gaven direct aan dat mijn wensne niet mogelijk waren, maar Alfred is in de zaak gedoken en heeft voet bij stuk gehouden. Hij houdt je op de hoogte tijdens de aanvraag en regelt alles tot in de puntjes. Ik zou hem zeker aanraden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alfred maakte op ons een betrouwbare indruk. Hij is snel, maakt de juiste offerte en weet goed aan te bieden wat wij vragen. Ook in de totale afhandeling is hij bijzonder snel in het betrekken van derden in de afwikkeling van onze aanvraag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben goede ervaringen met Alfred Robijn. Goed advies, goed bereikbaar, zelfs in zijn vakantie, en echt het gevoel dat we met de nieuwe hypotheek een goede keuze hebben gemaakt. Waarom dan geen 10? Er moet altijd enige ruimte zijn voor verbetering, al kan ik in dit geval geen suggestie geven waar nog op te verbeteren...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Buitengewoon tevreden over de deskundigheid en de flexibiliteit van dhr. Robijn. Als er een vraag was onzerzijds hadden wij doorgaans de zelfde dag al antwoord. Wij zijn buitengewoon content met de afwikkeling van al datgene waar dhr. Robijn ons kon bijstaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn goed, snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. We wisten niet van hoe of wat maar zijn hier heel goed in begeleid door Alfred Robijn. we hoeften zelf weinig te doen maar werden constant op de hoogte gehouden van de voorderingen. al om al is het een hele goede keuze geweest. wij zijn dan ook zeer tevreden en kunnen straks zonder stress gaan genieten van onze eerste koopwoning!.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb in mijn contacten met dhr. Robijn zijn deskundigheid en ervaring als zeer goed ondervonden, gedreven en accuraat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn op een fijne en zeer prettige manier door Alfred geholpen. N.a.v. onze vraag heeft hij ons vanuit zijn expertise de verschillende mogelijkheden voorgelegd waaruit wij de beste hebben gekozen. Tijdens het gehele vervolg traject heeft Alfred ons zeer goed geadviseerd en ondersteunt. Als wij in de toekomst nog vragen hebben dan zullen wij zeker weer contact met hem opnemen en zullen hem zeker ook bij anderen aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn op een heel prettige manier geholpen. Alfred heeft vanaf begin goed inzichtelijk gemaakt welke opties er voor ons waren en ons de ruimte gelaten daarin onze eigen afwegingen en keuzes te maken. De afwikkeling van de van de overgang naar een nieuwe hypotheek heeft hij voortvarend begeleid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige gesprekken, duidelijke uitleg, zeer goed bereikbaar en werkt heel snel. Kortom: zeer tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan niet anders dan een volledige 10 geven voor de bemiddeling en het advies van Alfred Robijn. Mijn situatie was een zeer complexe materie (verdeling woning door scheiding met restschuld). Hij heeft er weken lang aan gewerkt, is zeer betrokken geweest en heeft alle mogelijke oplossingen aangedragen. Ik ben meer dan tevreden, kom zeker terug als ik hem in de toekomst nodig heb en kan het iedereen aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nieuwe hypotheek overgesloten in een periode dat de rente nog daalde. Het ware beter geweest een variabele hypotheek af te sluiten. Dit advies kregen wij niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helaas kan Van Brugge adviesgroep niets voor mij beteken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plezierig en deskundig door uw medewerker geadviseerd. Ik zal zo nodig weer van uw adviezen gebruikmaken.

Schipholweg 103 -123

2316 XC Leiden

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.