Gerjam denkt met je mee

Gerjam kwam over als iemand met kennis. Hij denkt mee in oplossingen waar je zelf misschien nog niet aan hebt gedacht. Verder geeft hij eerlijk advies, ook als dat niet in zijn voordeel is.

Professioneel

Snel een afspraak kunnen inregelen. Vriendelijk en open ontvangen worden. Duidelijk en overzichtelijk worden de mogelijkheden doorgenomen.

Professioneel en persoonlijk.

Heel prettig adviesgesprek gehad.

• Afspraken nakomen

Zeer prettig ontvangen en deskundig geholpen.

Zeer prettig ontvangen en deskundig geholpen.

• Afspraken nakomen

Vriendelijk, hoop info maar leerzaam

De kennismakingsgesprek was met een vriendelijke man die rustig de tijd nam om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Duidelijke en vriendelijke service

Gerjam geeft een duidelijk advies, uiterst vriendelijk en denkt heel goed mee. Weet waar hij over praat.

Prima hypotheekadvies

Vanaf het begin was het contact zeer prettig. Hij nam de tijd en kon alles heel erg helder uitleggen. Belangstellend, kennis van zaken en meelevend! Alle informatie was duidelijk, mijn wensen zijn gehoord, prima advies.

Duidelijk en deskundig

Duidelijk en deskundig

Duidelijk en transparant

Fijn gesprek gehad. Alle vragen werden duidelijk uitgelegd, we konden mee kijken in de berekeningen. Eerlijk en vertrouwd gevoel!

Fijne service

• Afspraken nakomen

Deskundig en persoonlijk advies op maat

Deskundig en persoonlijk advies op maat. Fijn gesprek gehad, hij heeft zich goed in onze situatie verdiept en stemt goed af op onze aanwezige of afwezige kennis. Erg verhelderend.

Netjes en vriendelijk

Een goede ervaring en erg behulpzaam.

• Afspraken nakomen

Zeer duidelijk advies die erg begrijpelijk word uitgelegd.

Gerjam van de Wielen heeft ons een zeer duidelijke uitleg gegeven met meerdere opties zonder te vervallen in vakjargon die voor onervaren mensen op dit gebied vaak niet begrijpelijk is. Zeer verhelderend dat het ook op deze manier kan.

• Afspraken nakomen

Duidelijke uitleg en kennis van zaken

Goed advies, meedenken in mogelijkheden en luisteren naar de klant. Fijn gesprek dat goede basis geeft voor vervolg om mee door te gaan.

Snel

Snel en benaderbaar

Snelle en accurate service

We hebben heel snel een advies gekregen, helder en duidelijk. Dus een goede service.

Leuk en nuttig gesprek!

Weet heel goed waar hij het over heeft en neemt je goed overal in mee.

• Afspraken nakomen

Duidelijk en heldere uitleg!

Duidelijk, efficiënte uitleg mbt het verkrijgen van hypotheek.

duidelijke informatie

ondanks het via de telefoon ging, was het toch duidelijk

Persoonlijk en eerlijk advies

Wij hebben een zeer prettig gesprek gehad met de adviseur. De benadering was persoonlijk en niet te zakelijk. Dat vonden wij erg prettig, vooral omdat het kopen van een huis natuurlijk van grote impact is op je leven en dat het niet alleen maar een 'lening' is. Wat we erg gewaardeerd hebben is de eerlijkheid en transparantie met betrekking tot de verschillende opties voor verzekeringen, rentes etc.

• Afspraken nakomen

Prima te woord gestaan en geholpen

Gerjam is zeer deskundig en heeft ons goed op weg geholpen.

Duidelijk en persoonlijk advies

Gerjam weet duidelijk waar hij het over heeft en zorgt er ook voor dat jij het ook begrijpt. In het gesprek zoomt hij al snel in op jouw persoonlijke situatie zodat het echt voor je gaat leven, maar je weet ook direct waar je aan toe bent.

Uitstekend .

Ik ben heel deskundig en vriendelijk geholpen door Gerjam van der Wielen bij het oversluiten van mijn hypotheek .

• Afspraken nakomen

Heel informatief en gelijk al maatwerk

Het gesprek was heel open, gericht op mijn situatie en de vraag die ik vooraf gehad. Heel tevreden.

• Afspraken nakomen

Goede en heldere uitleg over de hypotheek

afgelopen maandag hadden we een afspraak met Gerjam. We willen onze hypotheek oversluiten. We kregen een goede en heldere uitleg over kosten etc. Het was een vrijblijvend gesprek, wat heel fijn is. Na het gesprek afgesproken dat we rustig gaan nadenken en zo tot een goed besluit kunnen komen en daarna weer contact opnemen.

Didamsestraat 2 A

6901 HC Zevenaar

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.