Heeft het heel goed uitgelegd

Mijn man stond niet open voor het kopen van een huis, maar door de uitleg van GerJan is hij nu enthousiast geworden, om wel te gaan kopen. Hij ziet er gelukkig nu wel het nut er van in.

• Afspraken nakomen N.v.t.

duidelijk, prettig en goed ingespeeld op onze wensen

Gesprekken met Gerjam waren erg duidelijk, werd goed ingespeeld op onze persoonlijke wensen en behoeften. Eerlijk, deskundig en onafhankelijk advies. Prettige en vlotte communicatie tussendoor Makkelijk bereikbaar bij vragen Absoluut aan te bevelen

Duidelijk en kundig

Gerjam is erg vriendelijk en weet daarnaast zijn kennis op een makkelijke manier uit te leggen. Heel waardevol!

Deskundig en prettig

De ontvangst was heel vertrouwd. Het voelde allemaal heel goed.

Deskundige begeleiding

Adviseur luistert aandachtig en reageert accuraat. Goed advies en ondersteuning.

• Afspraken nakomen

Zeer hulpvaardig, heel fijn gesprek over div. mogelijkheden en invals hoeken

Wat begon als een oriënterend gesprek over wat gegevensinformatie werdt eigenlijk een gesprek over diverse mogelijkheden en tips . Zeer prettig gesprek en heeft echt geholpen in de vorming wat wij zouden kunnen en waar eventuele mogelijkheden zou kunnen liggen .

adequaat advies

Jouw vragen worden serieus in behandeling genomen en er wordt ook aangegeven wanneer iets niet haalbaar is . Eerlijk advies dus.

Behulpzaam en duidelijke uitleg

Het was een aangenaam eerste gesprek met de adviseur. Hij nam de tijd om mij te adviseren en inzicht te geven in mijn mogelijkheden. Dit biedt een goed perspectief voor mijn toekomst. Ik vind een goede uitleg, meedenkend advies en persoonlijke nazorg erg belangrijk en ga er van uit dat de adviseur mij dit kan geven.

• Afspraken nakomen

Fijn contact, vriendelijk en behulpzaam

We kunnen Gerjam altijd benaderen voor advies. We kloppen graag bij hem aan en waarderen zijn inzet zeker!

• Afspraken nakomen

Prima informatie met oog voor de klantvraag

Duidelijke informatie verstrekt, rekening houdend met de specifieke klantvraag en heldere afspraken.

• Afspraken nakomen

Duidelijke uitleg en erg behulpzaam

Gerjam heeft ons goed opweg geholpen. Wij hebben nu een duidelijk plaatje hoe we het gaan aanpakken.

Direct,benaderbaar en vooral meedenkend

Heel fijn eerste gesprek gehad met Gerjam over een hypotheek. open gesprek en vooral transparant. We hopen hier zeker een vervolg aan te geven bij onze volgende stap.

• Afspraken nakomen

Fijn gesprek met duidelijke informatie!

Wij hebben vandaag ons eerste gesprek gehad met Gerjam omtrent de eventuele aankoop van ons eerste huis. Hij nam de tijd voor ons en heeft ons goed op weg geholpen. Gerjam geeft duidelijke informatie en beantwoord alle vragen.

• Afspraken nakomen

Erg goed gesprek gehad met Gerjam

Gerjam nam de tijd voor me, luisterde naar al mijn vragen en gaf erg duidelijke antwoorden in mijn gesprek voor een eerste koopwoning.

zeer prettig gesprek gehad

Goede uitleg en deskundig advies

Correct, duidelijk, helder

Komt terugbelnotitie altijd na. Geeft deskundig advies.

• Afspraken nakomen

deskundig adviseur, sluit aan bij informatiebehoefte

Gerjam is een prima adviseur, denkt mee en kon onze informatiebehoefte vatten in een concrete oplossing. Geen standaard verhaal wat hij vertelt.

Gewoon goed!

Persoonlijke, menselijke benadering. Denk goed met je mee geeft duidelijke uitleg.

Persoonlijk en behulpzaam

Fijn gesprek met duidelijk informatie.

Transparent en ontzorging

Denkt mee. Geeft veel vertrouwen obv kennis en de proactieve houding om extra stappen te nemen

Zeer informatief!

Ondanks dat dit een eerste orienterent gesprek was, bleek Gerjam buiten een innemende persoonlijkheid, ook nog te beschikken over de juiste hoeveelheid ervaring en kennis om die ervaring om te zetten in een zeer bruikbaar advies.

• Afspraken nakomen

Een fijn, rustig en duidelijk gesprek!

We zijn goed geïnformeerd. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen en er wordt actief met ons meegedacht!

uitstekend

het bezoek was vriendelijk en goed. nam alle tijd en was duidelijk in de antwoorden. zeker aan te raden .

In een woord klasse!

Duidelijke uitleg, er wordt goed naar je wensen geluisterd en vervolgens adequaat naar gehandeld. Dit alles in een goede, vriendschappelijke sfeer.

compleet en duidelijk advies

Duidelijke uitleg gekregen over de mogelijkheden voor onze hypotheek en verbouwingsplannen

Didamsestraat 2 A

6901 HC Zevenaar

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.