geweldig gesprek gehad .

het was een vriendelijk gesprek . nam alle tijd en vertelde duidelijk wat er mogelijk is voor ons . besprak alle mogelijkheden met ons op papier . stelde ook vragen of we het allemaal snapte . ik kan hem dan ook zeker aanbevelen . de uitkomst was zeer gunstig voor ons .

• Afspraken nakomen

Gerjam heeft ons op een duidelijke manier kunnen uitleggen waar wij m.b.t. onze hypotheek-aanvraag aan toe zijn.

• Afspraken nakomen

Deskundig advies van start tot afronding.

Ik ben zelfstandig ondernemer en zag erg op tegen de administratieve rompslomp bij het oversluiten van mijn hypotheek. Door het deskundig advies en de daadkracht van Gerjam is het achteraf heel soepel en snel gelopen. Gerjam is heel betrokken en attent, ik kan hem van harte aanbevelen als hypotheekadviseur.

• Afspraken nakomen

open en eerlijk klant centraal

zeer prettig en duidelijk en niet opdringerig

kan duidelijk uitleggen

top

• Afspraken nakomen

Een prettig, verhelderend en bemoedigend gesprek

Vanwege Corona moesten wij ons gesprek onverwacht telefonisch houden. We voelden echter geen afstand. We hebben op de meest uiteenlopende vragen antwoord gehad en Gerjam dacht met ons mee en gaf ons nieuwe inzichten. Eigenlijk hadden we al 2 adviesgesprekken elders naar tevredenheid gehad, maar op dit moment denken we er toch sterk over om alsnog met Gerjam in zee te gaan.

Prettig oriënterend gesprek

Prettig gesprek gehad waarbij de tijd werd genomen om alles rustig uit leggen op een begrijpelijke manier.

In één woord: compleet!

Ik ken Gerjam al van een eerder verzoek om advies. Door hem was alles naar tevredenheid geregeld. Dus was het nu niet moeilijk om weer bij Gerjam aan te kloppen. Gerjam kan de vraag goed en snel vertalen naar een advies. Dat advies wordt door Gerjam vervolgens duidelijk uitgelegd met mogelijke alternatieven. Elk met de voor- en nadelen.

• Afspraken nakomen

Een vriendelijke en vooral deskundig advies

De heer G van de Wielen kenmerkte zich als een kundige , behulpzame en vriendelijke adviseur die ik graag van harte aan beveel.

• Afspraken nakomen

Zeer vakkundig en duidelijke communicatie

We waren erg tevreden over het gegeven advies en de uitwerking daarvan.

Leuk en duidelijk gesprek

We hebben een leuk gesprek gehad met Gerjam. Duidelijke uitleg en antwoorden op onze vragen. Situatie wordt met voorbeelden duidelijk geschetst.

• Afspraken nakomen

Een uitgebreid en goed advies

We hadden weinig kennis en de nodige vragen. Deze zijn allemaal goed beantwoord!

Duidelijke uitleg

Ik krijg een duidelijke uitleg van de huidige kosten en de verwachte toekomstige kosten. Gaf goed aan wat ik zelf moest doen zodat er een goede berekening gemaakt kon worden.

• Afspraken nakomen

Snel en deskundig advies gehad.

Goed, snel, duidelijk, deskundig en vriendelijk te woord gestaan/geholpen. Aanrader voor wie advies nodig heeft.

Duidelijk, begrijpelijk advies.

We zijn langs geweest voor een advies. We hebben een duidelijk en begrijpelijk advies gekregen. De uitleg was goed, de vragen van ons werden duidelijk uitgelegd. De mogelijkheid werden uitgelegd met alle positieve maar ook negatieve kanten. Wij komen zeker terug.

heel prettig en vakkundig

Heel prettig en vakkundig zijn wij geholpen door Gerjam van der Wielen een aanbeveling voor een ieder die advies nodig heeft in dit soort zaken. Een dikke tien

prettige persoonlijke benadering

De gesprekken verliepen prettig, goed geadviseerd en geholpen door de medewerker.

Super geholpen

Gerjam neemt de tijd om te luisteren naar je situatie en om alles duidelijk uit te leggen. Na dit gesprek kunnen we goed geïnformeerd verder en weten we waar we staan en wat onze mogelijkheden zijn.

Prettig

Prettig

Perfect verlopen gesprek

Prettig gesprek gehad met de adviseur en een goed advies gekregen. De adviseur heeft zich echt verdiept in onze persoonlijke situatie. Er is goed gekeken naar de mogelijkheden. Prima en duidelijk verlopen gesprek dus. Helemaal tevreden.

Erg fijn gesprek

We hebben een fijn en duidelijk gesprek gehad. Met veel tips en de manier van vragen stellen vonden wij erg fijn.

• Afspraken nakomen

Uitleg zeeer duidelijke n goed te begrijpen voor een leek

Ik heb de afspraak als prettig ervaren. Verder vind ik het fijn als iemand met je mee denkt maar ook duidelijk aangeeft om iets niet te doen.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Alle relevante zaken besproken + tips bij zoektocht / aankoop.

Een leuk, maar vooral leerzaam gesprek voor mij als starter. Er is ingezoomd op de persoonlijke situatie, en door middel van voorbeelden een goed beeld gekregen van de mogelijkheden en verder te nemen stappen in mijn zoektocht naar mijn eerste woning!

prima meedenker

Gerjam heb ik een paar jaar gelede leren kennen, hij heeft me geholpen om mijn polissen te ordenen/te herzien en mijn zoon met hypotheek en verzekeringen. Hij heeft aandacht voor je en regelt de zaken snel en goed. Voor mij een blijvertje!!

• Afspraken nakomen

Zorgt voor het complete plaatje

Ik heb een adviesgesprek gehad voor een starters hypotheek. Ik werd hierbij netjes ontvangen door de adviseur van Van Bruggen groep. Mijn financiële kennis is redelijk, maar niet super. Dus dan is het fijn als iemand niet in allerlei moeilijke termen begint te praten, maar uitleg geeft "Jip en Janneke taal" en dat werd goed gedaan. Ik vind het verder positief dat Van Bruggen het complete plaatje kan regelen. Dus niet alleen het verzorgen van advies voor de juiste hypotheek, maar er wordt ook gekeken naar wat er nodig is m.b.t. verzekeringen, evt. helpen met aankoopbemiddeling en straks hulp bij de eerste belastingaangifte als er een huis is gekocht.

Didamsestraat 2 A

6901 HC Zevenaar

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.