Het voelt goed en vertrouwelijk!!

Hij loopt op iedereen twee stappen voor en zal er alles aan doen om een mogelijke hypotheek rond te krijgen.

Wederom een super service

Mede dankzij de snelle werkwijze en het meedenken van Arno hebben wij ons huis kunnen kopen. Hij wist wat we wilde, heeft goed geluisterd naar ons en heel snel gereageerd zodat we ook snel konden inspelen op de aankoop.

Snel en adequaat

Arno heeft mij zeer goed geïnformeerd en is altijd direct bereikbaar voor vragen. Zaken worden snel opgepakt en de proactieve houding is zeer te prijzen. Heel blij met de prettige samenwerking en de koop van mijn eerste woning.

Wederom super geholpen!

Voor de 2e keer een huis gekocht en de hypotheek via Van Bruggen Adviesgroep in Goes laten verlopen. Arno heeft ons wederom super goed geholpen. Hij snapt onze wensen, denkt met ons mee en komt zijn afspraken stipt na! Dankzij hem konden we heel snel schakelen en ons nieuwe huis kopen!

Duidelijk, vriendelijk en eerlijk

Wij hebben Arno als een rustige, vriendelijke man ,die veel verstand heeft van het vak, leren kennen, en gaf ons bij de eerste ontmoeting een prettig klik. Toen de onderhandelingen begonnen, heeft hij ALLES duidelijk, rustig uitgelegd, en ook waarom. Tot het einde van de onderhandelingen heeft hij ons zeer goed geholpen, en geadviseerd.

• Afspraken nakomen

Zeer professioneel en goed onderbouwd advies, en zeer punctueel in de afronding.

Geeft je vanaf het begin een veilig gevoel, door realistisch en goed afgewogen onderbouwd advies. In ons geval al voor er daadwerkelijk een huis op het oog was. Vervolgens start het proces van zoeken en kansen afwegen, ook hierin steeds duidelijk en consistent. Eenmaal naar de verkoop en koop toe steeds alle stappen duidelijk uitgelegd en altiid voorbereid op de volgende stappen in het proces, zodat alles op tijd is. Ontzorgd tot de laatste komma.

• Afspraken nakomen

In 1 woord: "uitstekend!"

Van Bruggen Adviesgroep in de persoon van Arno heeft ons geweldig geholpen. Goed advies, snelle en vlotte communicatie en erg klantvriendelijk. Ik kan geen verbeterpunten bedenken!

Uitstekende service

Uitstekende service, als we een vraag hadden kregen we snel en duidelijk antwoord.

Een fijne ervaring

Arno is rustig, vriendelijk en luistert goed. Weet waar hij het over heeft zodat er een goed en gedegen financieel overzicht komt. Hij is altijd bereikbaar voor advies. Wij zijn goed geholpen en raden hem zeker aan als adviseur.

• Afspraken nakomen

We zijn super geholpen tot het laatst toe door arno

• Afspraken nakomen

Ik zou volgende keer weer naar hem toe gaan.

Prima, luistert, duidelijk, komt met voorstellen, hield ons steeds op de hoogte.

• Afspraken nakomen

Vakkundig en pro actieve advies

Men is in staat snel en duidelijk te schakelen. Voorzien je van gevraagd en ongevraagd advies. Verder erg prettig dat men ook buiten kantoortijden bereikbaar is indien nodig. Kortom erg tevreden over de werkwijze: de prijs kwaliteit klopt!

Geweldige ervaring.

Dankbaar, dat Arno ons zo goed geholpen heeft. Alles zo snel en netjes gedaan voor ons. Prima in orde. Keurig afgehandeld ook. Dank je wel Arno.

ZEER TEVREDEN!

- Meedenkend/creatief - Zeer snel in reactie, uitvoeren en afronden - Laat een vertrouwd gevoel achter - Eerlijk en deskundig Bedankt Arno van Dijke! #AANRADER

Geweldig geholpen!

We hebben het advies als zeer positief ervaren. Zonder van Bruggen hadden we de hypotheek waarschijnlijk niet (zelf) rond gekregen.

Fijn en serieus gesprek

perfect

Super goed!

Duidelijke uitleg, super vriendelijk, snel met regelen. Stap met een goed gevoel buiten

• Afspraken nakomen

Klantvriendelijk, professioneel en behulpzaam kantoor.

Ik ben bij de aankoop van mijn woning heel prettig geholpen door Arno. Hij heeft nagenoeg al het regelwerk voor mij uit handen genomen.

Zeer prettig gesprek

Ons oriëntatiegesprek was zeer prettig, er werd niet om zaken heen gedraaid en goed naar ons geluisterd. We wisten na dit gesprek direct waar we aan toe waren.

• Afspraken nakomen

Fijn contact, geweldig advies, zeer vlot, kundig en daadkrachtig.

Arno van Dijke van van Bruggen adviesgroep heeft ons geweldig geholpen bij het kopen van ons huis en het krijgen van een hypotheek. Vanaf het eerste gesprek tot de aanloop naar de sleuteloverdracht was hij bereikbaar voor hulp en advies. Bij het aanvragen van de hypotheek bleek Arno behulpzaam, daadkrachtig en zeer kundig.

• Afspraken nakomen

Super kan niet anders zeggen!

Een hele fijne ervaring! Meedenkend, zeer goed bereikbaar, zeer deskundig, al met al heel erg prettig!

• Afspraken nakomen

Alle tijd duidelijk en kundig

Zeer ter zake kundig en klantgericht !

Fantastisch

Arno van dijke regelt al jaren mijn hypotheken. Staat altijd voor mij klaar en regelt alles super snel en in begrijpbare taal.

Tevreden

Vriendelijk en behulpzaam geholpen Fijn contact met Arno van Dijk gehad

Deskundig en goed

Deskundig en goed

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Piet Heinstraat 6

4461 GL Goes

Over Van Bruggen

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.