Vrijblijvend en eerlijk verhaal

Eerlijke en vrijblijvende begeleiding voor elke fase en type van woningzoeken, aangesloten op de persoonlijke situatie van de woningzoekenden.

• Afspraken nakomen

Een hele goede en duidelijke uitkeg over de mogelijkheden

Ik heb geen seconde het idee gehad dat ik een bepaalde richting op gestuurd werd. Duidelijke uitleg, zelfs voor een leek goed te begrijpen!

• Afspraken nakomen N.v.t.

Zeer vriendelijk en ze nemen de tijd voor je

Ik heb alleen nog maar een kennismaking gehad, maar ik ben tot nu toe zeer tevreden over de vriendelijkheid, menselijkheid en gekregen informatie.

• Afspraken nakomen

Vriendelijk en met goed advies geholpen

Vriendelijk personeel en geholpen met goed advies!

• Afspraken nakomen

Arjen heeft ons het helen proces uitstekend geholpen!

Met dank aan de deskundigheid, vriendelijkheid en het geduld van Arjen, hebben wij met veel vertrouwen het hypotheekproces doorlopen.

• Afspraken nakomen

Very professional team but slow process

I was waiting for two weeks to have initial session with the financial advisor, she was wonderful and explained everything in detail to me and nicely prepared me the report, but it’s a week that I am waiting for the broker to call me so that I can start the process. Still no update.

• Would you recommend us? Yes

Ontzettend informatief gesprek

Het gesprek was ontzettend informatief maar ook informeel wat voor ons erg fijn was. De adviseur wist alles duidelijk te vertellen en had vragen op al onze vragen.

Snel, kundig en toegankelijk

Wij zijn erg blij met de dienstverlening van Van Bruggen. De afspraken kunnen snel worden gemaakt en je weet waar je aan toe bent. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Bedankt voor de goede service!

Heel leerzaam

Duidelijk inzicht in onze situatie. We hebben nu een goed idee wat te verwachten als starters op de markt. Zeker een aanrader!

Goed geadviseerd!

Goed geadviseerd zowel bij opmaak contracten als hypotheek advies.

• Afspraken nakomen

Konden me niet meer bieden dan ik al wist

Deskundig advies op maat

Doelgerichte en vriendelijke intake

Zeer goed geadviseerd.

Het was een fijn gesprek en heeft veel inzicht gegeven. Vr.gr. Lila

Fijne eerste kennismaking

Ik had een fijne eerste kennismaking met Van Bruggen Adviesgroep waaruit bleek dat ze verstand van zaken hebben. Prettig gesprek!

Deskundig, vriendelijk en snel

Goed eerste hypotheek-adviesgesprek gehad. Mooie basis om verder op door te gaan

• Afspraken nakomen

Kreeg een warm welkom met een kopje koffie. Arjen nam alle tijd voor mij en gaf me zelfs nog wat advies. als ik in de toekomst voor een huis ga kijken neem ik zeker contact met Arjen op na deze fijne ontmoeting!

Duidelijk adviesgesprek

Duidelijk adviesgesprek

• Afspraken nakomen

Betrokken ,rustig, ondersteunend gewoon top.

Zeer aan te raden

Afgelopen week hadden wij een eerste oriënterend gesprek met Arjen. We waren beiden zeer positief over dit gesprek. Arjen heeft veel kennis en communiceert prettig en persoonlijk. Bovendien gaf hij ons ook adviezen die niet direct betrekking hadden op de hypotheek, maar voor ons wel van grote waarde zijn. Wij komen in de toekomst graag terug!

verhelderend

De adviseur heeft de zaken duidelijk uiteen gezet, het was een prettig en verhelderend gesprek

prettig gesprek ,

Geen flauwe kul, gesprekspartner pakte dit direct op.

• Afspraken nakomen

Het was een doelgericht ontspannen gesprek .

mevr Elles Doesburg had een uitstekende /doelgerichte uitleg inhoud en bijzonder vriendelijke manier van communiceren De essentie van onze vraag was bovendien door van Bruggen kantoor prima gecommuniceerd

• Afspraken nakomen

Zonder blabla een duidelijker en helder advies.

Enthousiast en deskundig!

Enthousiast en deskundig!

Vleutenseweg 474

3532HZ Utrecht

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.